Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Se inaugurează Clubul Rotary Aiud, al cărui preşedinte fondator este Horaţiu Josan. Primarul va primi şi Charta oficială Rotary Internațional

Publicat

Vineri va fi inaugurat Clubul Rotary Aiud, al cărui preşedinte fondator este Horaţiu Josan, primarul municipiului. În cadrul unei festivităţi, va primi din partea clubului şi însemnele oficiale, respectiv Charta Rotary Internațional. Ceremonia de decernare va avea loc începând cu ora 18.00, în sala „Ion I.C. Brătianu” din cadrul Primăriei Aiud. Evenimentul va începe cu o lansare de carte și o expoziție de artă la Galeriile „Inter-Art”.

Festivitatea de chartare se va desfăşura în prezența unui număr de aproximativ 150 de membri ai cluburilor Rotary din țară, dar și personalități ale vieții publice și culturale. La conducerea Clubului Rotary Aiud va fi, timp de un an, Horaţiu Josan.

După acest termen, va fi ales un nou președinte al clubului aiudean. Evenimentul se va încheia cu o masă festivă pentru participanţii prezenţi.

Clubul Rotary România este recunoscut pentru colectarea de fonduri în vederea susținerii unor proiecte sociale de anvergură.

Nicoleta MATEIU

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax