Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

UPDATE: Şedinţă la Consiliul Judeţean Alba. Proiecte privind transportul de persoane şi taxe locale. Vezi ordinea de zi

Publicat

Consilierii judeţeni s-au reunit joi în şedinţă ordinară pentru a lua în discuţie şi aproba 11 proiecte de hotărâri. Printre acestea, modificări la tarifele practicate de societatea de transport „Arieşul”, aprobarea contractului-cadru de delegare a gestiunii serviciului de transport public judeţean de persoane prin curse regulate, stabilirea de taxe locale si tarife datorate bugetului general al Judeţului Alba, în anul 2013 sau stabilirea preturilor medii la principalele produse agricole pe baza cărora se calculează veniturile din arendă, anul viitor.

UPDATE: Toate proiectele luate în discuţie au fost aprobate de consilierii judeţeni.

Vă prezentăm ordinea de zi:

1. Proiect de hotărâre privind modificarea tarifelor pentru serviciul de transport public judeţean de persoane prin curse regulate, utilizate de către operatorul de transport rutier S.C. „Arieşul” S.A.

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea contractului-cadru de delegare a gestiunii serviciului de transport public judeţean de persoane prin curse regulate, pentru perioada 1.05.2013 – 30.06.2019, în judeţul Alba.

3. Proiect de hotărâre privind aprobarea constituirii Comisiei paritare pentru asigurarea propunerilor de atribuire a serviciului de transport public de persoane prin curse regulate şi a licentelor de traseu pentru transportul public de persoane prin curse regulate pe traseele judeţene.

4. Proiect de hotărâre privind modificarea şi completarea Hotărârii Consiliului Judeţean Alba nr. 142/23.08.2012 privind stabilirea de taxe locale şi tarife datorate bugetului general al Judeţului Alba, în anul 2013.

5. Proiect de hotărâre privind aprobarea prelungirii termenelor contractelor de închiriere încheiate de Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba Iulia.

6. Proiect de hotărâre privind modificarea art. 48 din Regulamentul de organizare şi funcţionare al aparatului de specialitate al Consiliului Judeţean Alba.

7. Proiect de hotărâre privind modificarea Statului de funcţii al Spitalului de Pneumoftiziologie Aiud.

8. Proiect de hotărâre privind stabilirea preţurilor medii la principalele produse agricole pe baza cărora se calculează veniturile din arendă în anul 2013.

9. Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului şi a Caietului de obiective pentru organizarea şi desfăşurarea concursului de proiecte de management la Centrul de Cultură „Augustin Bena” Alba.

10. Proiect de hotărâre privind propunerea candidaţilor pentru funcţiile de membri ai Consiliului de administraţie al S.C. „Parcul Industrial Cugir” S.A.

11. Proiect de hotărâre privind aprobarea Studiului de fezabilitate actualizat pentru proiectul „Sistem de management integrat al deşeurilor în Judeţul Alba” finanţat în cadrul Programului Operaţional Sectorial Mediu.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax