Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ADMINISTRATIE

Şedinţă la Consiliul Judeţean Alba. Vezi proiectele de hotărâre propuse pentru aprobare

Publicat


Consilierii judeţeni din Alba s-au reunit în sedinţă ordinară, joi, 18 octombrie, de la ora 11.00, pentru a discuta şi aproba 17 proiecte incluse pe ordinea de zi. Printre acestea, s-a aflat modernizarea drumului turistic Jina – Şugag, pe Valea Sebeşului, în apropiere de Transalpina, trecerea drumului comunal Vinerea  – Săliştea la categoria drum judeţean, implementarea proiectului „Controlul Integrat al Poluării cu Nutrienţi” la Sântimbru. De asemenea, s-a mai decis desemnarea reprezentantului CJ Alba în CA la Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Alba Iulia, repartizări de sume pentru dezvoltare locală şi lucrări de infrastructură, utilizarea excedentului bugetar.

Şedinţa a avut următorul proiect al ordinii de zi:

1. Proiect de hotărâre privind includerea unor bunuri în Inventarul proprietăţii private a Judeţului Alba şi aprobarea concesionării acestora către S.C. APA-CTTA S.A.

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea Acordului de parteneriat cu Asociaţia „Agora” Alba Iulia pentru implementarea Proiectului „Serviciu de Integrare Socio-Profesională – Atelier Insert Decor”, finanţat de Ambasada Franţei în România.

3. Proiect de hotărâre privind punerea la dispoziţia Proiectului „Serviciu de Integrare Socio-Profesională – Atelier Insert Decor” a două bunuri – spaţii cu suprafaţa utilă totală de 60 mp, situate la parterul imobilului din Municipiul Alba Iulia, Bd. Regele Carol I, nr. 39, proprietate publică a Judeţului Alba.

4. Proiect de hotărâre privind aprobarea achiziţionării, prin negociere directă, a unui teren în suprafaţă de 275 mp, în cadrul Proiectului „Reabilitarea şi dezvoltarea infrastructurii generale şi de turism în arealul turistic Mărginimea Sibiului – Valea Sebeşului (judeţele Sibiu şi Alba) – Modernizarea drumului de interes turistic DJ 106 E pe tronsonul Jina – Şugag / Valea Sebeşului / DN 67 C”.

5. Proiect de hotărâre privind aprobarea trecerii din domeniul public în domeniul privat al Judeţului Alba a construcţiei aparţinătoare imobilului „Gospodaria anexă”, situat în satul Sâncrai, str. Andrei Mureşanu nr. 100, municipiul Aiud, judeţul Alba, în vederea scoaterii din funcţiune şi casării acesteia.

6. Proiect de hotărâre privind aprobarea încadrării din categoria funcţională de drum comunal a DC 218: Vinerea (DJ 704) – Săliştea (DJ 705 E) aparţinând Oraşului Cugir şi Comunei Săliştea, în categoria funcţională de drum judeţean cu indicativul DJ 704 K.

7. Proiect de hotărâre privind aprobarea Actului adiţional nr. 2 la Convenţia de parteneriat nr. 9510/139/39/12.10.2010 încheiată între Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Alba, Arhiepiscopia Ortodoxă Română Alba Iulia şi Asociatia „Sf. Prooroc Ilie Tesviteanul” Aiud pentru funcţionarea Casei de tip familial „Sf. Ilie Tesviteanul” Aiud.

8. Proiect de hotărâre privind aprobarea Actului Adiţional nr. 1 la Convenţia de Colaborare încheiată între Ministerul Mediului, Consiliul Judeţean Alba şi Consiliul Local al Comunei Sîntimbru pentru implementarea Proiectului „Controlul Integrat al Poluării cu Nutrienţi”.

9. Proiect de hotărâre privind modificarea si completarea Organigramei, Statului de

funcţii şi a Regulamentului de organizare şi funcţionare ale Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba Iulia.

10. Proiect de hotărâre privind modificarea Statului de funcţii al Spitalului de Pneumoftiziologie Aiud.

11. Proiect de hotărâre privind desemnarea reprezentantului Consiliului Judeţean Alba în Consiliul de Administraţie al Centrului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Alba Iulia.

12. Proiect de hotărâre privind aprobarea Monografiei economico-militară a Judeţului Alba.

13. Proiect de hotărâre privind aprobarea conturilor de execuţie ale bugetului local al Judeţului Alba, bugetului creditelor interne şi bugetelor instituţiilor publice şi activităţilor finanţate integral sau parţial din venituri proprii, pentru trimestrul III al anului 2012.

14. Proiect de hotărâre pentru modificarea Hotărârii Consiliului Judeţean Alba nr. 20/26.01.2012 privind repartizarea pe unităţi administrativ-teritoriale din Judeţul Alba a sumelor pentru susţinerea programelor de dezvoltare locală şi pentru susţinerea proiectelor de infrastructură care necesită cofinanţare locală şi a sumelor defalcate din taxa pe valoarea adăugată pentru drumuri judeţene şi comunale, pe anul 2012.

15. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului general al Judeţului Alba, bugetului propriu al Judeţului Alba, a bugetului creditelor interne şi a bugetelor instituţiilor publice şi activităţilor finanţate integral sau parţial din venituri proprii, pe anul 2012.

16. Proiect de hotărâre pentru modificarea Hotărârii nr. 21/26.01.2012 privind constituirea şi utilizarea excedentului bugetului local, în anul 2012, cu modificările ulterioare.

17. Proiect de hotărâre cu privire la completarea Hotărârii Consiliului Judeţean Alba nr. 169/2010, cu modificările şi completările ulterioare.


TOP articole in ultimele zile


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

EVENIMENT

Spitalul din Ocna Mureș, reabilitat parțial, NU poate trata bolnavi. ISU solicită scenariu de siguranță la foc pe toată clădirea

Publicat

spital

Reabilitarea unui etaj al Spitalului din Ocna Mureș nu poate fi finalizată și dată în folosință din cauza unor interpretări ale legilor care privesc siguranța la incendii. Practic, Spitalul Județean de Urgențe Alba Iulia a reabilitat etajul I al clădirii din Ocna Mureș, dar reprezentanții ISU Alba au refuzat să semneze procesul verbal la finalizarea […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO Sebeșul la ceas aniversar: 775 de ani de atestare documentară a orașului

Publicat

Anul 2020 va fi marcat la Sebeș de aniversarea celor 775 de ani scurși de la prima atestare documentară a orașului, de la prima mențiune scriptică a denumirii orașului, „Malembach” într-un document papal, emis la 22 februarie 1245, în contextul refacerii comunităților transilvănene după distrugerile provocate de Marea Invazie Mongolă (1241-1245). În întâmpinarea acestei aniversări, […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Consilierul lui Mircea Hava și secretarul general al AJF, momente de neuitat la urgența spitalului din Alba. Reacții pe Facebook

Publicat

coser

Două postări prin care este exprimată revolta față de modul de lucru de la Unitatea de Primiri Urgențe de la Spitalul Județean Alba. Mihai Coșer, consilierul europarlamentarului Mircea Hava și Mihai Tîra – secretarul general al Asociației Județene de Fotbal au postat pe rețeaua de socializare Facebook ce au pățit când au fost nevoiți să […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Noutăți alarmante despre coronavirus: perioada de incubație ar putea fi mai mare

Publicat

Autorităţile din provincia chineză Hubei, unde s-a declanşat epidemia de coronavirus, au raportat că perioada de incubaţie pentru noua tulpină a virusului ar putea fi de până la 27 de zile, potrivit mass-media de stat, citate de DPA, informează Agerpres. Cotidianul Hubei din centrul Chinei a raportat că un bărbat în vârstă de 70 de […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate