Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Simulare de avarie cauzată de incendiu, la o societate din Teiuş. Forţe pentru situaţii de urgenţă din Alba participă la acţiune

Publicat

isu

Reprezentanţii Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Unirea” al judeţului Alba anunţă organizarea unui exerciţiu, joi, 28 martie, în cazul unui incendiu care se extinde la rezervoarele de carburanţi ale societăţii “Unicom Holding” din Teiuş. La eveniment participă forţe pentru situaţii de urgenţă ale ISU, jandarmi, poliţişti.

În baza Planului de pregătire în domeniul situaţiilor de urgenţă pe anul 2013, în data de 28 martie, în oraşul Teiuş va avea loc, începând cu ora 9.30, un exerciţiu cu tema „Antrenarea structurilor specializate în gestionarea situaţiilor de urgenţă generate de accident, avarie, incendii la SC Unicom Holding SRL – Punct de lucru Teiuş –  Depozit de carburanţi”.

La exerciţiu participă reprezentanţi ai Instituţiei Prefectului Judeţul Alba, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Unirea” al judeţului Alba, Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă Teiuş şi Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă  Teiuş, Poliţiei Oraşului Teiuş, I.J.J. Alba – un echipaj asigurare pază şi ordine, SC “Unicom Holding” SRL –  Punct de lucru Teiuş.

În scenariul exerciţiului, pentru îndeplinirea obiectivelor propuse, s-a prevăzut gestionarea unei situaţii de urgenţă generată de un incendiu de vegetaţie uscată propagat la unul dintre rezervoarele de carburanţi ale societăţii comerciale.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax