Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ASTĂZI | Târg de Paști „origami” la Alba Mall: Copiii de la Școala „Ion Agârbiceanu” vor confecționa obiecte din hârtie și le vor vinde în scop caritabil

Publicat

În apropierea sărbătorii Paștilor, copiii de la Școala Gimnazială „Ion Agârbiceanu” din Alba Iulia încep să pregătească surprize celor dragi și nu numai. Astfel, miercuri, începând cu ora 17.00, aceștia vor fi prezenți la Alba Mall, unde vor face o demonstrație de „origami”, vor confecționa obiecte cu specific pascal și le vor vinde în scop caritabil.

Sub îndrumarea prof. Viorica Rusu, elevii de clasa a IV-a vor organiza un „Târg de Paști” în care vor crea, vor expune și vor vinde obiecte decorative confecționate prin intermediul mirificei arte a plierii hârtiei în stil oriental, cunoscută ca origami.

Banii strânși din vânzarea obiectelor vor fi donați colegilor de școală cu situații financiare precare. Evenimentul se anunță plin de surprize, așa că sunt invitați toți cei care doresc să petreacă o după-amiază plină de divertisment și să achiziționeze un obiect deosebit, de Paști.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax