Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

„Topul Firmelor” 2011: Cele mai importante companii din județ, premiate de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Alba

Publicat

Camera de Comerț și Industrie Alba premiază din nou oamenii de afaceri din județ care au dat dovadă de performanță și viziune inovativă în afacerile întreprinse în 2011. Astfel, vineri, 9 noiembrie, începând cu ora 17.00, la Restaurantul „Astoria” din Alba Iulia are loc „Topul Firmelor” 2011, un eveniment anual ce își propune să îi recompenseze pe învingătorii crizei. În top au intrat 1.146 de firme dintre care 634, clasate pe locurile 1-3.

„Topul Firmelor” 2011 a ajuns în acest an la cea de a XIX-a ediție și este perceput de către mediul de afaceri din județ ca fiind o importantă competiție a întreprinzătorilor, menită să promoveze valorile prin ierarhizarea obiectivă a firmelor, pe bază de criterii de performanță. În cadrul festivității de acordare a diplomelor vor fi premiate firmele care au obținut rezultate remarcabile în anul 2011 dovedind putere de adaptare la condițiile economice actuale.

„Este a XIX-a ediție a Topul Firmelor organizat de Camera de Comerț Industrie și Agricultură Alba, iar an de an am încercat să îi recompensăm pe cei care își aduc contribuţia la dezvoltarea economică a județului. Îi felicit pe cei care au depășit momentele de criză și care acum sunt fruntași. Le doresc, pe viitor, ca activitatea lor să fie cel puțin la fel de bună”, a declarat președintele Camerei de Comerț Alba, Corneliu Orzea.

Conducerea Camerei de Comerț a explicat că unicitatea și complexitatea acestui eveniment este dată tocmai de specificul multicriterial al metodologiei de top. Astfel, spre deosebire de alte clasamente, care, pentru realizare, se limitează la utilizarea unui singur criteriu, acest clasament se evidențiază prin îmbinarea a două categorii de criterii, respectiv cel cantitativ, precum cifra de afaceri netă și profitul de exploatare și cel calitativ, precum eficiența utilizării resurselor umane și a capitalului angajat.

Stabilirea clasamentului pe domenii, grupe de activitate și grupe de mărime se realizează pe baza unei metodologii unice, aprobate la nivelul întregului Sistem Cameral.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax