Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

„Hristos a Înviat”: Concert de cântece religioase la Catedrala Reîntregirii din Alba Iulia

Publicat

Pentru că mai este o săptămâna până la Sărbătoarea Sfintelor Paște, Primăria municipiului Alba Iulia și Arhiepiscopia Ortodoxă de Alba Iulia organizează un concert special, „Hristos a Înviat”. Evenimentul începe la ora 19.30 la Catedrala Reîntregirii din Alba Iulia, iar intrarea este liberă. Concertul de cântece religioase îi aduce în fața albaiulienilor pe Ionuț Fulea, Mariana Anghel și actrița Maria Ploae.

Pe lângă cei trei interpreți vor mai veni în fața albaiulienilor prezenți în Catedrala Reîntregirii Grupul Cameral Instrumental “Cantores”, solistul de muzică psaltică, preotul Petre Moise și Grupul vocal „Anghelos”, alături de Marcel Anghel la toacă.

Concertul „Hristos a Înviat” va reda publicului spectator mesajul specific sărbătorii pascale. Evenimentul începe la ora 19.30, la Catedrala Reîntregirii din Alba Iulia.

Citește și FLORIILE sau Duminica Stâlpărilor: Semnificația creștină a sărbătorii, tradiții și superstiții

 Citeşte şi MESAJE de FLORII: Idei de urări pentru cei care poartă nume de flori. Felicitări în zi de sărbătoare

Citește și: LUNEA MARE | Tradiții și obiceiuri în prima zi a Săptămânii Patimilor: Se citește istoria lui Iosif cel preafrumos, se aerisește casa să iasă toate relele

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax