Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Majorarea mai multor taxe și impozite, discutată în ședința de Guvern. Sunt vizați proprietarii de mașini și imobile

Publicat

Un nou proiect de modificare a Codului Fiscal, care cuprinde o serie de majorări de taxe şi impozite, va fi prezentat miercuri, în cadrul unei şedinţe de guvern, de către ministrul de Finanţe, Ioana Petrescu.

Sunt vizaţi în primul rând proprietarii de maşini cu capacitate cilindrică mai mică de 1600 cm cubi, aceştia urmând să plătească taxe de aproape trei ori mai mari decât cele pe care le plătesc în prezent. De asemenea, primăriile pot majora anual impozitele locale cu până la 50% faţă de nivelul stabilit.

Premierul Victor Ponta a dat asigurări că, înainte de a se lua o decizie, vor fi consultaţi toţi partenerii sociali, modificările urmând să fie implementate abia după ce se va ajunge la un acord comun în privinţa lor.

La solicitarea premierului, în urmă cu câteva zile, proiectele Codului Fiscal şi Codului de Procedura Fiscală au fost retrase pentru a fi analizate în cadrul executivului înainte de lansarea lor în dezbatere publică.

Sursa: Hotnews

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Ioana nepoata lui Leana

    miercuri, 16.07.2014 at 14:44

    Pierdut în ceaţa măgar, zona Palatului Victoria, ciuleşte larg urechile la auzul cuvantului MeTeO. Atenţie ,este confuz si dezorientat, nu va apropiaţi prea tare de el că vă muşcă….. din buzunare ! Găsitorul să fie sanatos.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax