Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Mălina Roșca, elevă la Colegiul Național ”HCC” Alba Iulia, premiată cu menţiune la Olimpiada Internațională de Astronomie și Astrofizică, din India. A treia performanţă

Publicat

a

astronomie Mălina Roşca, elevă a Colegiului Naţional „Horea, Cloşca şi Crişan” din Alba Iulia, a obţinut a treia distincţie internaţională. La Olimpiada Internațională de Astronomie și Astrofizică, ce s-a desfăşurat la sfârşitul anului trecut, în India, tânăra din Alba Iulia a fost recompensată cu menţiune.

Pentru Mălina va fi a treia participare la o olimpiadă internațională, primele două participări fiind la Olimpiada Internațională de Astronomie, unde a obținut o medalie de argint și una de bronz.

Participanţii au susţinut patru probe – proba observaţională (proba de planetariu, hartă mută etc.), proba teoretică cu durata cinci ore, proba de analiză a datelor cu durata de patru ore şi proba pe echipe.

Au participat echipaje din peste 40 de ţări.

Olimpiada s-a desfăşurat în perioada 9-19 decembrie 2016, în India, la Bhubaneswar.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax