Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Mall-ul din Alba Iulia a devenit teritoriul iubirii de Vallentine’s Day. Mai mulţi tineri, căsătoriţi de „Elvis”, pentru o zi

Publicat

[bannergarden id=”41″][bannergarden id=”42″]Alba Mall a îmbrăcat straie de sărbătoare de Sfântul Valentin. Complexul comercial a fost plin de  oameni de toate vârstele, care au venit să-și celebreze iubirea. Căsătoriile pentru o zi, mesajele de dragoste, dar și declarațiile au curs din plin, iar cei prezenți au făcut orice pentru a-și arăta sentimentele față de partenerul sau partenera de viață.

Iubire, acesta a fost cuvântul de bază la Alba Mall. Toate cuplurile îndrăznețe au fost căsătorite de Elvis Presley. Dacă mirele  a primit un joben și un baston, mireasa a primit pe timpul ”ceremoniei” un voal alb și un buchet frumos de flori. La finalul căsătoriei de o zi, toate cuplurile au primit fotografii de la evenimentul de Ziua îndrăgostiților.

Seara a fost completată de un dans pe melodia lui Michel Tello ”Ai se eu te pego”, iar mai apoi au urmat flash mob-ul sărutului, dar și un concert al formației ”The Hearts”.

FOTO-VIDEO: Cătălin Crăciun

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Minutza

    marți, 14.02.2012 at 21:43

    Mai puneti pozeee :X

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax