Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Mamă și fiu, cercetați penal pentru infracțiuni rutiere în Alba. Femeia i-a dat fiului mașina să o conducă, fără permis

Publicat

volan

Un tânăr de 18 ani din Măhăceni este cercetat penal după ce a condus mașina familiei fără a deține permis de conducere. Și mama lui s-a ales cu dosar penal, fiind în autoturism în momentul în care l-a oprit Poliția și fiind cea care îi încredințase mașina, deși știa că fiul ei nu o poate conduce legal pe drumurile publice.

Potrivit IPJ Alba, marți, în jurul orei 20.30, polițiștii Secției numărul 4 Poliție Rurală Ocna Mureș l-au depistat pe un tânăr de 18 ani, din localitatea Măhăceni, în timp ce conducea un autoturism pe DC 86, în localitatea Ciugudu de Jos, fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Pasageră în autoturism se afla o femeie de 38 de ani, din Măhăceni, care i-a încredințat tânărului autoturismul, cunoscând faptul că nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Fată de conducător, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis, iar față de femeie cercetările sunt continuate pentru încredințarea unui vehicul spre a fi condus, unei persoane care nu deține permis de conducere.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax