Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Managerul Spitalului din Alba Iulia: „Florin Roman este deputatul care ne-a ajutat cel mai mult atunci când ne-a fost greu”

Publicat

Florin Roman este deputatul care ne-a ajutat cel mai mult atunci când ne-a fost greu. Este omul care a fost mereu lângă noi, dar mai ales în perioada grea declanșată de pandemia Covid!

Aproape 500.000 de euro a însemnat donatia pe care ne-a adus-o de la Romgaz și cele 10 ventilatoare mecanice de la Ministerul Sănătății. Cu sprijinul lui Florin, Spitalul Județean Alba a devenit unul din primele centre naționale de testare în lupta cu COVID 19.

Când am avut nevoie de suplimentarea medicamentelor de tip Ramdesivir sau Plaqenil, Florin Roman ne-a sărit în ajutor. Sprijinul lui Florin Roman a fost de o mare însemnătate și în privința salarizării, când a modificat încadrarea la 30% a sporurilor pe ordonator principal de credite.

Extinderea ambulatoriului ar fi fost imposibilă fără ajutorul lui Florin, iar acum este din nou lângă noi pentru a continua modernizarea și dotarea spitalului județean. Pentru toate acestea, îi mulțumesc!

Am credința ca și în viitorul mandat vom rămâne parteneri de încredere, pentru un obiectiv comun: sănătatea oamenilor din Alba!

Diana Marza, manager al spitalului judetean Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax