Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Mănăstirea Oașa, prădată de un hoț. Ce sumă de bani a furat dintr-o chilie

Publicat

Un bărbat de 38 de ani din Mehedinți a furat, dintr-o chilie de la Mănăstirea Oașa, suma de 7.592 lei. Bărbatul nu a ajuns departe cu banii furați, deoarece a fost prins în aceeași noapte de polițiștii din Sebeș.

Potrivit IPJ Alba, în noaptea de duminică spre luni, poliţiştii din Sebeş au fost sesizaţi de către un reprezentant al unei mănăstiri situată în comuna Şugag, cu privire la faptul că o persoană care a fost cazată la mănăstire a sustras, dintr-o chilie, suma de 7.592 de lei.

În urma verificărilor efectuate, în aceeaşi noapte, pe raza comunei Şugag, poliţiştii au reuşit să identifice persoana bănuită de săvârşirea furtului, un bărbat de 38 de ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin, asupra căruia a fost găsită întreaga sumă de bani sustrasă de la mănăstire.

Poliţiştii l-au reţinut, iar luni l-au prezentat magistraţilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş care au dispus, faţă de acesta, măsura preventivă a controlului judiciar, pentru o perioadă de 30 de zile.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax