Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Mandatul lui Victor Ciorbea de Avocat al Poporului a încetat. ALDE a desemnat un candidat pentru funcție

Publicat

Mandatul  de Avocat al Poporului, a lui Victor Ciorbea a încetat. Anunțul a fost făcut de către Ciorbea printr-o  adresă înaintată preşedinţilor Senatului şi Camerei Deputaţilor.

Premierul României, Viorica Dăncilă, a declarat luni că în interiorul coaliţiei PSD-ALDE s-a stabilit că propunerea pentru funcţia de Avocat al Poporului va reveni celor de la ALDE.

„Avocatul Poporului este al celor de la ALDE. Nu am stabilit nume”, a declarat premierul, la Palatul Parlamentului, după şedinţa coaliţiei de guvernare.

Ulterior, grupurile parlamentare ALDE din Senat şi Camera Deputaţilor au desemnat-o pe Renate Weber drept candidat pentru funcţia de Avocat al Poporului.

sursă: Agerpres

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    luni, 24.06.2019 at 18:44

    Imi pare rau sa spun, ca asta e din judetul nostru, dar a fost cel mai penibil Avocat al poporului din istoria institutiei. Si mai are cativa pui pe langa el de aceeasi valoare.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax