Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Maneaua electorală dedicată de Nicolae Guță, Partidului Social Democrat, ștearsă de pe youtube. Care sunt motivele

Publicat

g
Maneaua lui Nicolae Guţă dedicată Partidului Social Democrat şi conducătorului Liviu Dragnea a fost ştearsă de pe YouTube pentru încălcarea dreptului de autor, organizatorii Neversea fiind cei care au luat măsuri după ce imagini de la festival apăreau în clip fără ca ei să-şi fi dat acordul.

După două zile, clipul a fost şters de pe YouTube, unde strânsese un număr impresionant de dislikeuri: peste 40.000 de mii. Organizatorii festivalului de muzică Neversea au fost cei care au raportat clipul „Victorie PSD“, în care au fost folosite fără drept mai multe cadre de la eveniment, în timp ce erau rostite versuri precum „Arde flacăra în torţă, PSD este o forţă/ Marţienii de-ar veni şi tot nu ne pot opri“.

psd

În prealabil, directorul de comunicare al festivalului, Edy Chereji, a precizat că imaginile au fost furate şi că va lua măsurile necesare: „Din păcate, nu este prima dată când brandul Neversea sau imagini din cadrul festivalului sunt folosite fără acordul nostru.

Şi în situaţia de faţă, ca în toate situaţiile similare, am luat deja măsurile care se impun pentru a ne proteja exploatarea imaginii în moduri care nu au fost agreate. Suntem un festival de muzică de anvergura europeană. Artişti foarte cunoscuţi din lume urcă pe scene la concerte. Aşadar, suntem departe de orice implicare în campanii electorale, însă îi încurajăm pe toţi europenii să îşi exprime dreptul democratic de a alege, de a vota!“

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax