Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Manualele de Educaţie Fizică şi Sport au fost tipărite şi vor ajunge la elevii de clasa a V-a. Profesorii vor fi instruiţi pentru predare

Publicat

manual sport Manualele de Educaţie Fizică şi Sport au fost tipărite şi vor ajunge la elevii de clasa a V-a, la începutul anului şcolar. Alte manuale, mai importante, vor lipsi însă.

Profesorii de sport vor fi convocaţi la inspectoratele școlare din ţară pentru a fi instruiţi cum să predea orele de sport „ca la carte”. Însă, la începutul lunii, ministrul Liviu Pop a spus că profesorii vor fi cei care vor decide dacă folosesc sau nu manualul la ora de sport.

Reprezentanţii elevilor şi-au exprimat nemulţimiri legate de faptul că nu au fost consultaţi când s-a luat decizia de a avea încă o carte în ghiozdan.

Despre acest subiect s-a pronunțat și premierul Mihai Tudose. El a spus că este „convins” că a fost o „glumă” a ministrului Educaţiei, dar că, dacă el reuşeşte să aducă toate manualele necesare în clase la începerea şcolii, poate să prezinte şi un „manual de colorat la sport”.

Zilele trecute, ministrul Educaţiei, Liviu Pop, a declarat că în primele două luni ale acestui an elevii din clasa a V-a nu vor avea manuale şcolare, ci îndrumare. Până acum, Liviu Pop a susţinut în mai multe rânduri că toţi elevii, inclusiv cei de la clasa a V-a, vor avea toate manualele în 11 septembrie.

sursa: digi24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax