Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

MApN cumpără un grup electrogen pentru Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia. Cât va costa

Publicat

Ministerul Apărării Naționale cumpără un grup electrogen pentru UM 02401 – Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia. Acesta va asigura energia electrică necesară, în cazul unor avarii la sistemul electric național. 

Ministerul Apărării – UM 02036 a lansat pe 29 septembrie, în SEAP, o licitație pentru achiziția, montarea și punerea în funcțiune a unui grup electrogen la sediul UM 02401 Alba Iulia – Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul”.

Valoarea totală estimată a investiției este de 588.235,29 lei, fără TVA.

Potrivit caietului de sarcini, grupul electrogen este destinat pentru asigurarea unei surse de energie electrică de rezervă în cazul unor avarii la sistemul electric național. Grupul electrogen va fi complet echipat și va lucra ca grup de intervenție care va porni automat la căderea rețelei.

Grupul electrogen va avea o putere minimă 580 kVA (464 kW). Acesta va avea un motor în patru timpi, pe motorină, răcit pe apă, care va putea funcționa între -25 și +45 grade Celsius.

Un sistem de control va asigura pornirea grupului electrogen și controlul parametrilor de funcționare, atât în regim automat cât și în regim manual.

Pentru a funcționa normal și în perioada sezonului rece, grupul electrogen urmează să fie dotat cu o pompă de circulație pentru lichidul de răcire și un sistem de încălzire combustibil/ulei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax