Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Marșuri, polci și vals la Festivalul Muzicii de Fanfară. Invitaţi de renume din Ungaria şi Norvegia

Publicat

La Alba Iulia a debutat, sâmbătă, cea de-a doua ediție a Festivalului Muzicii de Fanfară. Evenimentul a continuat duminică, de la ora 18.00.

La Festival au participat mai multe formații de gen din județul Alba, dar şi invitați din Ungaria si Norvegia, care au venit până în Cetatea Marii Uniri pentru a-și prezenta repertoriul. Manifestarea, aflată la cea de-a doua ediţie, s-a desfășurat în aer liber, în Şanțurile Cetății, pe Traseul de Sud.

De la marșuri, muzică de promenadă și până la muzică ușoară, polci și valsuri, toate s-au regăsit în programul de sâmbătă. Au debutat pe scenă Fanfara județului Alba, Fanfara Petrești, Fanfara „Alisca Brass Band”” din Ungaria, dar si trupa ”New Age Band” și „Else Marie Hanckland” din Norvegia.

Tinerele majorete de la ”Arieşul Ritmic” din Cîmpeni au dat culoare festivalului, reușind să impresioneze pe cei prezenți. Publicul a fost însă prezent în număr redus, sâmbătă, mai ales din cauza căldurii înăbuşitoare din timpul evenimentului. Programarea festivalului în spaţiul şi la ora hotărâtă de organizatori nu a fost o alegere prea inspirată, fapt dovedit şi de puţinii spectatori care au ales să-şi petreacă după-masa pentru a asculta muzica de fanfară stând în soare.

Spectacolele au continuat duminică, începând cu ora 18.00. De data aceasta, albaiulienii s-au strâns în număr mai mare la eveniment. Aceleaşi formaţii au susţinut interpretări care au încântat spectatorii.

Organizatorii evenimentului sunt Consiliul Judeţean Alba, Centrul de Cultură „Augustin Bena” Alba, în parteneriat cu Primăria Alba Iulia şi „Grup Corint”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax