Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Maraton de vaccinare pe ritmurile muzicii clasice, la Alba Iulia. Cetățenii sunt așteptați în weekend, la Muzeul Principia

Publicat

În zilele de 22 și 23 mai la Alba Iulia va avea loc etapa a II-a a „Maratonului Vaccinării”. Astfel, cetățenii sunt invitați să se vaccineze în Muzeul Principia din Cetatea Alba Carolina, pe ritmurile muzicii clasice. Toți cei vaccinați vor avea și intrarea gratuită la Muzeul Unirii. 

„Scrie ISTORIA PANDEMIEI la Alba Iulia! Vaccinează-te în MUZEUL PRINCIPIA, pe ritmurile muzicii clasice, în cea de-a II-a etapă a ”Maratonului Vaccinării”!

CÂND? Sâmbătă și Duminică, 22-23 Mai, între orele 08:00-20:00.

UNDE? MUZEUL PRINCIPIA din Cetatea Alba Carolina.

CE VACCIN? PFIZER sau JOHNSON & JOHNSON, LA ALEGERE!

BONUS: Toți cei vaccinați vor avea și INTRAREA GRATUITĂ la MUZEUL UNIRII!

Ne implicăm activ și pe mai departe în campania de vaccinare la nivelul municipiului Alba Iulia pentru că avem convingerea că doar așa putem să revenim la normalitate! Ține de fiecare dintre noi să fim și să arătăm că suntem responsabili.

Vom avea foarte mulți voluntari implicați, dar și artiștii noștri de suflet, profesori și elevi ai Liceului de Muzică și Arte plastice “Regina Maria” din Alba Iulia, artiști ai Centrului de Cultură “Augustin Bena” Alba , dar și invitații speciali, Irina și Robert Indrei!

Trupa de TEATRU SKEPSIS va fi acolo pentru a ne descreți frunțile și a ne face să uităm de ac !

Prietenii de la Apulum Bikers și de la Biciclim Alba Iulia vor fi acolo, pe două roți, iar aceia dintre ei care nu s-au vaccinat până acum, o vor face pe ritmurile muzicii clasice.

Le mulțumesc tuturor și fiecăruia în parte pentru implicarea extraordinară”, a transmis primarul Gabriel Pleșa.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax