Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Marcel Buzgar, tânărul care a evadat anul trecut din Penitenciarul Aiud, reținut din nou de polițiști. Va sta 2 ani și 11 luni după gratii

Publicat

marcel buzgar evadat aiud1 Tânărul de 29 de ani din Cîmpeni care a evadat în vara anului trecut de la Penitenciarul Aiud, fiind ulterior prins de poliţişti, a ajuns din nou în atenţia oamenilor legii. Marcel Buzgar, din Cîmpeni, are de executat încă o pedeapsă cu închisoarea, de doi ani şi 11 luni, pentru infracţiuni rutiere şi tulburarea liniştii publice. Anterior, a fost după gratii pentru furt.

Miercuri, a fost reţinut din nou de polițiștii din Alba și transportat la Penitenciarul Aiud.

Poliţiştii Compartimentului Urmăriri din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale – IPJ Alba, sprijiniţi de poliţiştii pentru acţiuni speciale şi de poliţişti din cadrul poliţiilor Alba Iulia şi Cîmpeni, l-au depistat miercuri, pe raza municipiului Alba Iulia, pe B.M.N., de 29 de ani, din Cîmpeni, care este posesorul unui mandat de executare a pedepsei închisorii, transmite IPJ Alba.

Tânărul a fost condamnat de Judecătoria Cîmpeni la executarea unei pedepse privative de libertate de 2 ani şi 11 luni închisoare, pentru comiterea infracţiunilor de sustragere de la recoltarea de probe biologice, părăsirea locului accidentului, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, fapte comise în cursul anului 2014.

Condamnatul a fost depus în Penitenciarul Aiud, pentru executarea pedepsei.

Este vorba despre Marcel Nicolae Buzgar, cel care, în iunie 2015, a fugit de la o staţie de betoane unde presta muncă în folosul comunităţii, fiind încarcerat la Penitenciarul Aiud. A fost prins de poliţişti, cu peripeţii, trei zile mai târziu. Iniţiat a fost văzut într-o pădure din zona Bucium, dar nu a oprit la somaţia oamenilor legii, A doua zi, jandarmii l-au imobilizat, pe un deal situat între satele Cerbu si Bucium – Sat. Anul trecut, era după gratii pentru furt.

Citeşte şi Marcel Buzgar, deținutul care a evadat de la Penitenciarul Aiud, PRINS de jandarmi în Munții Apuseni

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax