Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ciolacu a depus un proiect de lege prin care se interzice utilizarea făinii de insecte în prepararea produselor tradiționale

Publicat

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu a anunțat joi că a depus în Parlament un proiect de lege prin care se interzice utilizarea făinii de insecte în prepararea produselor prevăzute în Registrul Naţional al Produselor Tradiţionale. 

”Am depus astăzi proiectul de lege prin care se interzice utilizarea făinii de insecte în prepararea produselor prevăzute în Registrul Național al Produselor Tradiționale.

Așa cum au făcut și alte țări europene, la fel trebuie să facem și noi! În plus, toate produsele alimentare care vin din import și conțin ingrediente obținute din insecte trebuie să fie expuse separat pe rafturile magazinelor.

Oamenii trebuie să știe ce cumpără, iar eticheta să fie clară și să conțină informații complete cu privire la aceste produse.

Patriotismul economic înseamnă protejarea producătorilor locali și a produselor și mâncării tradiționale românești”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    joi, 13.04.2023 at 18:54

    Mă Ciolacule, tu eşti om serios ? Păi cine dracu crezi că va face aşa ceva ? Şi dacă face n-ai cum afla. Voi aveţi o gaură neagră în buget şi tu o dai cu făina de insecte. Nu ne face să ne gândim la asocierea dintre numele tău şi ceea ce inseamnă de fapt (ciung, schilod) prin ceea ce te preocupă.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate