Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Marcel Ciolacu anunț despre pensii: indexarea, categoric va fi făcută. Vom vedea dacă venim cu o majorare a tuturor pensiilor

Publicat

Liderul PSD Marcel Ciolacu, a făcut precizări în contextul declarației ministrului Finanțelor prin care a fost anunțată că pensiile până la 2000 de lei nu vor fi supuse impozitării.

„Mă bucur dacă are această intenție. Știți foarte bine că iarăși am venit când s-au luat măsurile fiscale cu anumite deduceri în funcție de venituri până în 4.500 de lei pentru tineri, în mod deosebit, fiindcă acolo sunt cei mai mulți șomeri statistic, nu numai în România, în întreaga Europă.

Ciolacu: „Mă bucur că domnul ministru al Finanțelor caută soluții pentru cei care au nevoie”

Mă bucur că domnul ministru al Finanțelor caută soluții pentru cei care au nevoie de aceste soluții într-o perioadă, repet foarte complicată prin care trece și România, trecem cu noi toți și trebuie să găsim momentul de solidaritate și echitate ca să putem depăși aceste momente.

Nu am avut această discuție în interiorul coaliției, dar vom avea. Categoric va fi o nouă abordare. Știm că ultimul pachet a fost introdus odată cu măsurile fiscale, au mai fost produse de duceri pentru școlarizare focusat pe anumite persoane și sunt ferm convins că după rectificarea bugetară, după ce terminăm toate calculele cu toate ministerele, o să încercăm să creionăm alte facilități și alte abordări, atât pentru mediu economic, cât și pentru mediul social.

Marcel Ciolacu, anunţ despre creşterea pensiilor

Întrebat dacă există posibilitatea majorării pensiilor în viitorul apropiat, Marcel Ciolacu a spus:

„Haideți să închidem toate ministerele. Ce vă pot spune cu exactitate: Legile în România sunt date ca să fie respectate, deci indexarea pensiilor categoric va fi făcută.

Vom vedea dacă venim cu o majorare a tuturor pensiilor sau mergem în continuare focusați pe cei cu venituri mici și medii”, a spus Marcel Ciolacu, preşedintele PSD în cadrul unei conferințe de presă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Pensionarilor razvratit

    joi, 28.07.2022 at 14:56

    Amagiri, amagiri, batjocură la adresa pensionarilor! Toți pensionarii cu contribuții sunt cu probleme de sănătate de ce nu se tine cont de pensiile celor care au contribuit la fondul de pensii și au peste 2000 de lei. Saraciti sunt toți înafară de cei cu pensii speciale.Se fac discriminări și nu este corect, limitele stabilite nu iau in calcul nevoile oamenilor bolnavi care sunt obligați să meargă la clinici private că la spitale ajungi după luni de zile iar medicamentele le cumperi că nu se recunosc prescripțiile medicilor.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax