Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Marcel Ciolacu nu respinge o candidatură la președinție cu sprijinul PNL. Ce rol va avea Ciucă după ce nu va mai fi premier

Publicat

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, nu a respins o candidatură la prezidențiale cu susținerea PSD, în tandem cu Nicolae Ciuca drept premier, dar a spus că acest lucru ”nu este ușor”. 

Declarația a fost făcută miercuri seară într-o emisiune la Digi24. Ciolacu a mai spus că alianța dintre PNL și PSD a fost ”cea mai bună pentru România”.

O altă informație oferită de Ciolacu este rolul lui Nicolae Ciucă, după preluarea funcției de premier de către PSD: nu va rămâne în Guvern, dar va deveni președintele Senatului.

„Nu e exclus dar nu e simplu, în primul rând pentru că un partid mare precum PNL nu ar accepta să nu aibă un candidat propriu la alegerile prezidențiale.

În schimb, eu în PSD am schimbat reguli (…) Vom analiza cum vom merge mai departe împreună. Ce este sigur e că pentru România a fost cea mai bună această coaliție”, a spus Marcel Ciolacu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    miercuri, 15.03.2023 at 23:25

    Măi da nu aveţi limite ? Cum să pui unul care multă vreme nu a avut un serviciu şi pe deasupra şi-a mai şi procurat o adeverinţă de revoluţionar. Incredibil cu ce oameni se defilează în Romania la cea mai înaltă funcţie in stat.Parcă am pune un şef la colectiv.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax