Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Marcel Lepa, ucigașul polițistului din Timiș a fost găsit spânzurat în celula Penitenciarului Timișoara

Publicat

lepa

Marcel Lepa, ucigașul polițistului din Timiș, a fost găsit spânzurat, luni dimineață, în camera de detenție a Penitenciarului Timișoara. 

Decesul bărbatului a fost confirmat de către medicii ajunși la fața locului.

UPDATE: Medicii Penitenciarului Timișoara au fost solicitați să intervină, luni dimineață, ca să-l ajute pe Ionel Marcel Lepa, care a comis un act de suicid, prin spânzurare, în grupul sanitar al camerei de deținere, anunță Administrația Națională a Penitenciarelor, care precizează că procurorii cercetează decesul.

Purtătorul de cuvânt al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor precizează că, în cazul lui Marcel Ionel Lepa, bărbatul care a ucis un polițist în urmă cu o săptămână, au fost efectuate imediat manevre de resuscitare și, totodată, a fost solicitat, prin numărul unic 112, un echipaj al SMURD, care a constatat decesul la ora 7:15.

Surse judiciare au declarat pentru stiripesurse.ro că Marcel Lepa s-a spânzurat cu un cearșaf în baia camerei de deținere a penitenciarului din Timișoara.

Cauzele producerii decesului sunt cercetate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara.

CITEȘTE ȘI: VIDEO: Momentul în care a fost dezarmat ucigașul polițistului din Timiș: ”Omorâți-l!” Episodul relatat de trupele SIAS

Marcel Lepa se afla în arest preventiv pentru 30 de zile, iar astăzi trebuia să se prezinte la Tribunalul Timiș pentru a contesta sentința. 

Ionel Marcel Lepa l-a împuşcat mortal, la începutul lunii iunie, în zona pieptului şi gâtului, pe poliţistul Cristian Amariei, în vârstă de 43 de ani, în timp ce acesta încerca să îl captureze. Bărbatul era căutat după ce fusese condamnat pentru tâlhărie.

sursa: hotnews.ro, digi24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax