Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Marcela Dărămuș este noul inspector școlar general adjunct. A fost detașată până la organizarea unui concurs

Publicat

Schimbările în funcții continuă în județul Alba și la nivelul conducerii instituțiilor deconcentrate. Este vorba despre Inspectoratul Școlar Județean Alba, care are, de miercuri, un nou inspector școlar general adjunct. Marcela Dărămuș, președinta Organizației de Femei a PSD Alba, a fost numită în această funcție prin ordin al ministrului educației, Ecaterina Andronescu. Noua adjunctă a IȘJ Alba a fost detașată în interesul învățământului și o înlocuiește pe Ioana Crâsnic.

Marcela Dărămuș este noul inspector școlar general adjunct Alba, numită prin ordinul ministrului până la organizarea unui concurs de ocupare a acestor posturi, la nivel național.

Inițial, concursul a fost programat pentru sfârșitul lunii august, însă, pentru o bună organizare a sesiunii de toamnă a examenului de bacalaureat, a examenului de titularizare și a altor probe ce se vor ține în următoarea perioadă, concursul a fost amânat „până la noi ordine”.

Pe lângă funcția de consilier județean pe care o deține, Marcela Dărămuș este profesoară de discipline economice la Colegiul Economic „Dionisie Pop Marțian” din Alba Iulia și este membră în Corpul Național al Experților în Management Educațional. În anul 2009, a fost numită directoare a Casei Corpului Didactic Alba.

„Dorința mea a fost și este să lucrez în echipă. Îmi propun să păstrez toate porțile deschise pentru cadrele didactice din județ, să rezolv cât mai multe dintre problemele învățământului din județ, ale cadrelor didactice, ale elevilor și părinților”, a declarat Marcela Dărămuș.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax