Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

”Marea evaziune”, lovită în plin la Baia de Arieș. Vânzătoare amendată pentru că nu a bătut 200 de lei în casă

Publicat

bauturi

”Marea evaziune” a mai primit o lovitură. De data aceasta, brațul lung al legii a lovit la Baia de Arieș. O vânzătoare a intrat în vizorul Poliţiei după ce nu a înregistrat o sumă de bani în casa de marcat a magazinului la care lucra şi vindea „pe sub mână”, alcool. Femeia a fost amendată, iar băutura a fost confiscată.

”Cu ocazia unui control efectuat la o societate comercială din Baia de Arieş, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au constatat că vânzătoarea nu a evidenţiat în casa de marcat suma de 210 lei, provenită din încasări, dar şi că oferea, spre vânzare, 11 litri de alcool pentru care nu a putut prezenta documente legale de provenienţă”, precizează reprezentanţii IPJ Alba.

Vânzătoarea a fost sancţionată contravenţional, în conformitate cu prevederile OUG 28/1999 privind obligaţia operatorilor economici de a utiliza aparte de marcat electronice fiscale precum şi în conformitate cu prevederile Legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite, iar cei 11 litri de alcool au fost confiscaţi.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax