Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

”Marea Unire în Gastronomie” de la Alba Iulia- eveniment ANULAT, dar promovat pe site-ul oficial de turism al Primăriei

Publicat

 Un eveniment gastronomic care a fost anulat de administrația din Alba Iulia este anunțat pentru zilelele de 15-16 septembrie pe siteul de turism al Primăriei. Cupa Marii Uniri în Gastronomie –  o întrecere în ale bucătăriei între nouă regiuni istorice, inițial trebuia să aibă loc în 6-8 iulie, dar a fost mutat în data de 15-16 septembrie. Potrivit unor surse din primărie evenimentul a fost anulat, deși pe siteul de promovare turistică, viziteazăalbaiulia.ro, există chiar un timer care arată că mai sunt 12 ore până la Marea Unire în Gastronomie din Alba Iulia.

Pe site-ul de informare turistică al primăriei din Alba Iulia, viziteazaalbaiulia.ro, la secțiunea evenimente, în data de 15 septembrie este promovată „Cupa Marii Uniri în Gastronomie”. Ba mai mult evenimentul are și un timer care arată câte ore mai sunt până la startul concursului gastronomic și al întrecerii între nouă regiuni istorice „care vor sublinia similitudinile, diferențele, dar și unitatea poporului român.”

Joi cu două zile înainte de statul evenimentului, surse din Primăria Alba Iulia ne-au anunțat că evenimentul a fost anulat, și nu se va mai ține anul acesta. Mai multe publicații locale care au preluat și publicat informația publicată de siteul oficial de informare turistică al Primăriei Alba Iulia au fost anunțate că evenimentul a fost anulat.

Dar chiar și anulat, pe siteul de promovare turistică evenimentul încă apare și timpul încă se „scurge” în așteptarea Marii Uniri în Gastronomie de la Alba Iulia.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax