Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Marfă confiscată la Vinţu de Jos: Doi şoferi au rămas fără 30 de metri cubi de lemn şi 600 kg de cereale, pe care le transportau cu acte necorespunzătoare

Publicat

pol

Peste 30 de metri cubi de material lemnos şi 600 de kilograme de cereale au fost conficate de poliţiştii din Vinţu de Jos, pentru că transportatorii nu aveau acte corespunzătoare. Şoferii care transportau materialul lemnos şi cerealele au fost amendaţi.

Joi, poliţiştii din Vinţu de Jos, au organizat, pe raza de competenţă, o acţiune de menţinere a siguranţei publice şi combatere a încălcării prevederilor legale.

Cu ocazia acestei acţiuni, la ora 14.20, a fost depistat, pe strada Nicolae Iorga, din comuna Vinţu de Jos, A.V., de 54 de ani, din Sebeş, care transporta cu o autoutilitară, 600 de kg grâu şi porumb. Conducătorul autoutilitarei a fost sancţionat contravenţional, în conformitate cu prevederile art. 1, lit. a din Legea nr.12/1990, iar întreaga cantitate de cereale a fost confiscată pentru că a prezentat un aviz de însoţire ce nu era completat în mod corespunzător.

Pentru aceeaşi faptă a fost sancţionat şi un tânăr din Zlatna. La ora 15.30, pe strada Lucian Blaga din Vinţu de Jos, poliţiştii au oprit pentru control o autoutilitară încărcată cu 36,40 metri cubi material lemnos, condusă de S.C.L., de 27 ani.

Poliţiştii au luat măsura sancţionării contravenţionale a conducătorului auto, în conformitate cu prevederile art. 20, alin. 1, lit. a din Legea nr.171/2010 iar întreaga cantitate de material lemnos a fost indisponibilizată, în vederea confiscării.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Justitiarul

    vineri, 14.02.2014 at 18:53

    Lemnul trebuia confiscat dar cu cerealele omului ce au avut? Le-a furat acum de pe camp cum a facut ala cu lemnul din padure? E munca omului si vroia sa o valorifice si i-au luat-o papagalii cu chipiu, cei care nu vad zeci de TIR-uri cu material lemnos de contrabanda……

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax