Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Marfă de peste 10.000 de lei confiscată de polițiști în Vințu de Jos și Abrud. Transportatorii nu au putut prezenta actele de proveniență

Publicat

Mărfuri în valoare de peste 10.000 de lei au fost confiscate de poliţiştii din Alba, luni, în urma unei acţiuni desfășurate în Vințu de Jos și Abrud. 

Luni, la ora 15.00, poliţiştii Postului de Politie Vinţu de Jos, în timp ce desfăşurau activități de supraveghere şi control al traficului rutier pe raza comunei Vinţu de Jos, au oprit pentru control o autoutilitară condusă de un bărbat de 42 de ani, din comuna Mihalţ.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că cei 50 de saci cu îngrăşământ chimic, ce erau încărcaţi în autoutilitară, erau transportaţi în mod ilegal, conducătorul auto neputând prezenta documentele de însoţire a mărfii, prevăzute de lege.

Poliţiştii au confiscat întreaga cantitate de îngrăşământ chimic, în valoare de 4.380 lei, iar conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional.

Tot luni, poliţiştii din Abrud l-au depistat, pe raza oraşului, pe un bărbat de 26 de ani, din municipiul Brăila, care încerca să comercializeze ilegal şase seturi de oale şi 10 seturi de cuţite, bunuri în valoare totală de 6.000 de lei.

Comerciantul nu a putut prezenta documentele legale de însoţire a mărfii, motiv pentru care poliţiştii au luat măsura sancţionării acestuia, iar marfa a fost indisponibilizată, în vederea confiscării.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax