Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Maria Barb, doamna din Alba Iulia care a prins Marea Unire, a trecut în neființă, în ziua în care a împlinit 104 ani

Publicat

maria barb

Maria Barb, femeia născută cu trei ani înainte de Marea Unire de la 1918, a trecut în neființă, în noaptea de miercuri spre joi. Femeia a decedat în 31 iulie, fix în ziua când a împlinit 104 ani.

Doamna Barb, din Oarda de Jos, s-a născut în 1915 și a fost soția unui veteran de război. Soțul doamnei Barb a luptat în cel de-al Doilea Război Mondial.

Maria Barb a rămas văduvă din anul 1977, fiind un model în viață pentru întreaga comunitate din care a făcut parte. Când a împlinit venerabila vârstă de 101 ani, aceasta a fost sărbătorită într-un cadru festiv la Colegiul Național Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia.

Atunci femeia le-a destăinuit celor prezenți secretul longevității: lipsa stresului, un regim alimentar adecvat și, mai mult de atât, femeia a afirmat că ținea post în fiecare miercuri și vineri.

Prin vocea viceprimarului Gabriel Pleșa, Primăria municipiului Alba Iulia și Consiliul Local își exprimă sincerele condoleanțe, adresate familiei îndurerate.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax