Connect with us
Publicitate

SPORT

Marian Pană a condus primul antrenament al Unirii Alba Iulia

Publicat

Noul tehnician al echipei din Cetatea Marii Uniri a condus, miercuri, prima ședință de pregătire de la preluarea echipei albaiuliene. Purtând culorile Unirii, Pană a trecut repede la treabă și a impus respect și disciplină la echipă, încă de la primul antrenament.

Marian Pană a jonglat cu mingea, s-a amuzat cu reprezentanții mass-mediei și a povestit continuu cu secundul Adorian Himcinschi. Pană a dat câteva ture de teren (la pas, cu mingea la picior) și a făcut cunoștință cu staff-ul medical.

Referitor la problema lotului de jucători, Pană se va edifica până la finele săptămânii. ”Primul antrenament a fost în regulă, însă nu se pot trage concluzii referitoare la lotul de jucători. De mâine începând și pană sâmbătă, îi voi vedea la treabă, la antrenamentele cu mingea”, a declarat Marian Pană, antrenor principal FC Unirea Alba Iulia.

Noul antrenor al „alb-negrilor” a și schimbat programul Unirii, trecând la două pregătiri pe zi. De la antrenamentul de astăzi au absentat Gavrilă, Giurgiu, Tănase, Schuller și Fabian Himcinschi (toți invocând situaţii școlare). Cei cinci s-au pregătit separat, după programul dictat de Marian Pană.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax