Connect with us
Publicitate

CUGIR

Marin Morariu, instalat director general la UM Cugir. Fostul director, promovat secretar de stat, la câteva zile după numire

Publicat

Schimbări rapide în cadrul uneia dintre cele mai importante companii de stat din județul Alba. Uzina Mecanică din Cugir are o nouă conducere. Potrivit unei hotărâri a Consiliului de Administrație al fabricii, din 17 ianuarie 2020, director general este Marin Morariu, cu  un mandat de patru luni.

Vasile Achim este director comercial, Nicușor Ciulea este director economic, Adrian Valasa este director de calitate și Radu Constantin Coroama.

Principala noutate este aceea că Marin Morariu îl înlocuiește pe Cristian Simu, în fruntea fabricii. Simu a fost numit secretat de stat la Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri în data de 13 ianuarie, la scurt timp după instalarea sa în fruntea fabricii.

Achim a mai avut o serie de funcții de conducere în cadrul fabricii. A fost chiar director general în urmă cu câțiva ani, apoi director adjunct (funcție pe care a îndeplinit-o, potrivit CV-ului propriu), din 2017.

Este născut în 1962 și a absolvit Facultatea de Mecanică din Cluj-Napoca.

Surse din cadrul fabricii spun că acesta are susținere din partea PNL, pentru funcția respectivă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax