Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Marius Ciugudean, noul şef al Poliţiei Municipiului Alba Iulia, iar adjunct este Rareş Horja. Comisarul Mircea Crişan a ieşit la pensie

Publicat

Marius CiugudeanComisarul Marius Ciugudean a fost împuternicit la conducerea Poliţiei Municipiului Alba Iulia, anunţă IPJ Alba. Funcţia a rămas vacantă după trecerea la pensie a comisarului şef Mircea Crişan. Pe funcţia de adjunct al Poliţiei Municipiului Alba Iulia a fost împuternicit subcomisarul de poliţie Rareş Horja.

Prin dispoziţia şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, comisar de poliţie Marius Ciugudean a fost împuternicit, din 31 octombrie, pentru o perioadă de 6 luni, să îndeplinească funcţia de şef al Poliţiei Municipiului Alba Iulia.

Funcţia a devenit vacantă după ce, începând cu aceeaşi dată, comisar şef de poliţie Mircea Crişan a trecut la pensie.

Comisarul de poliţie Marius Ciugudean este absolvent al Academiei de Poliţie “Alexandru Ioan Cuza”, promoţia 2003, iar de la încadrare, în anul 2003, la IPJ Alba, până în martie 2008 a ocupat funcţii de ofiţer operativ în cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor.

În martie 2008 a fost mutat la Direcţia Naţională Anticorupţie – Serviciul Teritorial Alba Iulia, iar în septembrie 2013 s-a întors la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba ca ofiţer în cadrul Serviciului de Ordine Publică.

Din noiembrie 2013 a ocupat funcţia de şef al Secţiei nr. 2 Poliţie Rurală Vinţu de Jos, iar în ianuarie 2016 a fost împuternicit în funcția de adjunct al șefului Poliției Municipiului Alba Iulia.

Tot luni, 31 octombrie, prin Dispoziţia şefului inspectoratului, în funcția de adjunct a Poliţiei Municipiului Alba Iulia a fost împuternicit, pentru o perioadă de 6 luni, subcomisar de poliţie Rareş Horja.

Subcomisarul Rareş Horja este poliţist din anul 2002, iar până în 2013 a ocupat funcţii de execuţie în structurile de ordine publică şi investigaţii criminale. Începând cu martie 2013 a fost şef al Secţiei 2 Poliţie Rurală Vinţu de Jos, iar ulterior şef al Biroului Rutier Alba Iulia şi al Biroului de Ordine Publică din cadru aceleiaşi poliţii municipale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Vasile

    luni, 31.10.2016 at 18:57

    Felicitari…ce frumos pozeaza, ce urmeaza…un lung sir de dosare nerzolvate si ****** maxim.

  2. free

    marți, 01.11.2016 at 00:01

    No da cum sa pozeze…. E tânăr si cu forță de muncă…. nu o să schimbe el sistemul,…. dar e de lăudat ca si a asumat o asemenea responsabilitate

  3. un coleg

    duminică, 06.11.2016 at 20:49

    Felicitari si mult succes! Nu te lasa intimidat si calcat in picioare de cei care „stiu cum se face mai bine…sau chiar le stiu pe toate…”.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax