Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Marius Hațegan: Din Alba Iulia, eficiența administrației se vede doar dacă privești spre Ciugud

Publicat

Avem, în Alba Iulia, o administrație locală de un amatorism cum rar s-a mai văzut, iar acest experiment este vizibil și resimțit de toți locuitorii.

Știu foarte bine că nu spun nimic nou și că nepriceperea, spoiala, nepăsarea, diletantismul și minciunile actualei administrații au devenit veritabile truisme.

E suficient să vii de la Ciugud la Alba Iulia ca să înțelegi că ce se întâmplă în orașul nostru nu e în regulă.

Și nu spun asta pentru a lăuda administrația județeană, căci nu avem nevoie să fim lăudați, însă nu ai cum să nu simți un veritabil sentiment de jenă și tristețe când vezi că, de la o zonă întreținută impecabil de Consiliul Județean, intri la tine în oraș de parcă ai intra într-o junglă urbană.

Imaginile de mai jos sunt grăitoare și n-au nevoie de prea multe explicații. Un drum modern, realizat și întreținut de Consiliul Județean, îngrijit cum se cuvine, până la limita localității, unde începe nepăsarea, unde începe Alba Iulia.

Nu sunt buruienile de la intrarea în oraș cea mai mare problemă, însă ele sunt grăitoare pentru modul în care orașul e administrat.

Alba Iulia nu poate continua în ritmul acesta. Nu putem face poze în Cetate, la te miri ce concerte ori evenimente cu mașini, în timp ce orașul e întors pe dos și abia dacă se poate circula.

Nu ne putem lăuda prin diverse instituții media cu Cetatea și fondurile atrase, când ele au fost atrase și implementate de vechea administrație, în timp ce actualii nu sunt capabili nici măcar să ducă la bun sfârșit proiectele moștenite.

Poate ar trebui sa căutăm prin procesele verbale ale ședințelor de Consiliul Local pentru a vedea cum a “susținut” actualul primar modernizarea cetății.

Pur și simplu, lucrurile nu pot continua așa. Nu putem merge înainte cu aceiași oameni care ne-au promis tramvai, doar pentru că la anul ne vor promite altceva, cine știe, poate metrou?!

Nu putem acoperi patru ani de nerealizări, patru ani de amatorism cu alte și alte promisiuni făcut rând pe rând.

De anul viitor, trebuie să ne întoarcem la o administrație eficientă. De anul viitor ne întoarcem la muncă.

Marius Hațegan, candidatul PNL pentru funcția de primar al Municipiului Alba Iulia

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. Unul

    vineri, 11.08.2023 at 10:58

    Săru’mâna domnu’ fost viitor primar. Să trăiți, că poa’să ne miruiești pe noi locuitorii orașului cu scânteierile dumneavoastră penelee, că de alea useree ne-am lămurit. Dacă vă închpuiți totuși că gropanele și șanțurile smart o să fie astupate instantaneu, după ce, sanchi, o să vă voteze lumea, asta e doar praf în ochi. La ce specialiști a lu’Pește aveți pe acolo pe unde vă lustruiți voi șezuturile, ca să nu zicem, vai, altă parte anatomică, orașul o să arate exact tot așa ca și acum. O adunătură de gropi și mușuroaie în care vă toooot îngropați voi istețimea politică. Minți penelee ori pesedee ori useree ori auree tot un drac. Și ciucalăi și ciolaci și druli și simioni agitați, tot aia. La muncă bă nu la dat cu gura!

  2. Nicu

    vineri, 11.08.2023 at 11:05

    La fel a fost și pe timpul lui nea Mircea, numai că se puneu benere….

  3. Nicu

    vineri, 11.08.2023 at 11:16

    Dacă mergeți pe DJ 705, alta viziune o sa aveți….

  4. dolfi

    marți, 15.08.2023 at 20:17

    vorbe goale… bla bla bla. nu voi ati condus orasul? nu voi ati dat autorizatii amboulea de extindere a orasului fara rost? nu de-ai vostri au dat autorizatii de plantat blocuri intre case dupa „ochi frumosi” si grade de rudenie?

    De ce n-ati facut ba voi nimic? ati crezut cu primarele etern ca ramane Alba Iulia incremenita in primul deceniu postdecembrist nu-i asa?

    Ăștia din Micesti se-nghesuie ca boii in rablele lor zi de zi de cel putin 2 ori pe zi. Daca au uitat sa-si cumpere cele trebuincioase sau ceva urgent au rupt-o in fericire, tre sa incalece aceleasi rable si sa se-nghesuie iar. N-ati fost ba in stare sa sistematizati ba in mare Micestiu. Pana si orasele din orientul mijlociu sunt mai bine planificate. Micestiu e la anu 1000.
    Cine ar trebui sa raspunda? inclusiv voi ba inresponsabililor. Ati hotit cot la cot tara asta cu psd-ul si restul gastilor desprinse din FSN si la fiecare votare va dati priceputi si inteligenti, dar daca sunteti votati NU FACETI NIMIC pentru alegatori. Decat pentru neamurile voastre de neam prost.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax