Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Marius Hațegan este președintele organizației PNL Alba Iulia. Rezultatele alegerilor din organizația locală

Publicat

Liberalii din Alba Iulia și-au ales sâmbătă noua conducere, pentru prima dată după alegerile locale în care au pierdut alegerile pentru funcția de primar. 

Pentru funcția de președinte al organizației din Alba Iulia au candidat Marius Hațegan (vicepreședinte al Consiliului Județean Alba) și Cornel Berindei (avocat).

Marius Hațegan (care este și secretar al PNL Alba) a fost ales președinte al organizației, cu 167 de voturi ”pentru” din 198 valabil exprimate.

Cei 250 de delegați convocați la Casa de Cultură a Studenților au ales și componența Biroului Politic Local, compus din 31 de membri.

Printre aceștia, 2 prim-vicepreședinți, un secretar general, un trezorier și 8 vicepreședinți pe departamente.

Alegeri în PNL Alba Iulia: Lista

UPDATE: Prim – vicepreședinți au fost aleși: Marius Filimon – pentru departamentul de Politici Publice, Cornel Sandu – pentru departamentul de Strategii Politice și Comunicare, Emil Adrian Negruțiu – Secretar General, Ioan Radu Stoian – Secretar General Adjunct 1, Emanuel Drăgușin – Secretar General Adjunct 2 și Ramona Ghibu – Trezorier.

Vicepreședinți au fost aleși: Mircea Crișan – pentru departamentul de Strategii politice și comunicare, Lupea Gabriel – pentru departamentul de Politici economice, mediu de afaceri, dezvoltare regionalăși fonduri europene, Popescu Dan Mihai – pentru departamentul de Imagine, comunicare, relații cu mass-media și purtator de cuvânt, Sasu Ovidiu – pentru departamentul de Politici în agricultură, silvicultură, mediu și dezvoltare rurală, Bandol Cristian – pentru departamentul de Administrație publică, justiție, siguranță națională, ordine publicăși siguranța cetățeanului, Rotar Corina – pentru departamentul de Educație, cercetare, cultură, culte, minorități și sport, Vieru Radu – pentru departamentul de Politici în sănătate și Vîlcan Marcela – pentru departamentul de Politici sociale, relații sindicale, patronate, ONG și grupuri de cetățeni.

Ceilalți membri aleși în cadrul Biroului Permanent sunt:  Bandi Robert, Blaga Laurențiu Alexandru, Câmpean Daniel, Ciucur Ovidiu, Colcer Florina, Costea Lucian Daniel, Fulea Ioan, Hașa Cătălin, Lazăr Bogdan, Mărginean Nicolae, Mihălțan Delia, Miron Alina, Oltean Larisa, Secară Daniela și Socol Nicolae.

Știrea inițială

Surse din partid au confirmat că fostul președinte al PNL Alba Iulia și candidat la funcția de primar, Voicu Paul, nu mai este membru PNL (a demisionat pentru a fi numit în funcția de subprefect, lucru care nu s-a mai întâmplat).

Alba Iulia a fost până recent fieful principal al PNL în județ. Surse din partid au declarat că mandatul noii conduceri va consta în câștigarea alegerilor locale și recuperarea de către liberali a administrației locale.

Până acum, în majoritatea organizațiilor locale din Alba au fost aleși sau realeși primarii în funcție, care conduc atât administrativ cât și politic la nivel local.

Acolo unde PNL nu conduce administrația, au fost aleși membri de partid care ar putea candida pentru funcțiile de primar la alegerile viitoare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax