Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ADMINISTRATIE

Marius Hațegan, noul vicepreședinte al Consiliului Județean Alba. 21 de consilieri au votat „Pentru”

Publicat


Marius Hațegan a fost ales joi în funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Alba, loc rămas liber după tragica moarte a lui Alin Cucui. În locul lui Hațegan, pentru locul de consilier județean a fost votată Iuliana Șarlea. 

Marius Hațegan a fost desemnat candidat pentru funcția de vicepreședinte a Consiliului Județean Alba, în urma ședinței biroului politic a Partidului Național Liberal  Alba, în data de 30 mai 2018.

Printre cei care și-au anunțat depunerea candidaturii s-a aflat și renumitul interpret de muzică populară Ionuț Fulea. Acesta se pare că nu a fost însă și preferatul organizației PNL Alba.

Decizia reprezentanților PNL a avut mai mult rol de recomandare, alegerea noului vicepreședinte fiind făcută în ședința ordinară a Consiliului Județean Alba unde așa cum era de așteptat cei de la PNL l-au ales pe Hațegan. Și PSD a venit cu o propunere în persoana lui Corneliu Mureșan.

Au fost 31 de voturi, din care 21 pentru Marius Hațegan și 10 împotrivă.

Componența acestuia este următoarea PNL – 19 mandate de consilier județeni, PSD – 10 mandate de consilieri județeni, ALDE – 2 mandate de consilieri județeni şi PMP – 2 mandate. PNL deține majoritatea, iar alegerea vicepreședintelui se face cu majoritate simplă.

Marius Hategan este secretar general al PNL și secretar al comisiei de amenajare a teritoriului, investiții și turism din cadrul CJ Alba. Potrivit termene.ro  este asociat (33,3%) și administrator al firmei SC “Oma Grup Instal SRL” (Lucrari de constructii a proiectelor utilitare pentru fluide)  și asociat (50%) și administrator la SC Adimar Proiect Instal SRL .

Potrivit declarației de avere din anul 2017, Hațegan deține două terenuri în Mihalț, unul moștenire și unul cumpărat, precum și o casă în aceeași localitate două apartamente, unul în Alba Iulia și unul în Cugir. Are declarat un autoturism Ford Fiesta și un tractor. Are conturi deschide în valoare de 276.201 lei și un credit de 100.000 de lei. Anul trecut a avut venituri de 138.702 de lei de la Oma Grup Instal, iar soția 55.580 de la D.S.V.S.A. Au mai încasat 48.000 de lei din chirii și 6.464 de la CJ.

VEZI: O listă sumară a contractelor pe care firma lui Marius Hațegan le-a avut cu statul


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Cristi

    joi, 31.05.2018 la 14:31

    BMW ul și Hyundaiul unde au dispărut? Trimit o poza cu ele în parcare la Păți ar?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ACTUALITATE

Cinci dascali din Alba, premiați pentru rezultatele excelente obținute în cadrul concursului ”Creatori de educație”

Publicat

cadre didactice

Cinci cadre didactice din județul Alba au fost premiate luni, 16 septembrie, de către Casa Corpului Didactic Alba, pentru rezultatele obținute în cadrul concursului  ”Creatori de educație”. Competiția a fost organizată de către Ministerul Educației Naționale și implementată la nivel județean de CCD Alba. În perioada 23 aprilie – 10 septembrie s-a desfășurat concursul ”Creatori […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Sancțiuni mai dure pentru șoferii care vorbesc la telefon, fac live, filmează, în timp ce conduc. De când intră în vigoare legea

Publicat

telefon mobil volan

Șoferii care vorbesc la telefon, scriu mesaje, transmit live sau filmează în timp ce conduc, vor fi sancționat mult mai drastic din data de 12 octombrie. De asemenea, dacă în timp ce folosesc telefonul, șoferii mai încalcă și alte reguli de circulație, aceștia vor fi sancționați cu suspendarea permisului pe o perioada de 30 de […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Percheziții și mandate de aducere la o grupare de hoți care operau în Alba și alte județe

Publicat

m

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Brașov au efectuat marți dimineață 20 percheziţii în mai multe județe, printre care și Alba. Oamenii legii au pus în aplicare 6 mandate de aducere, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de constituire a unui grup organizat în vederea săvârșirii de infracțiuni […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

ADMITERE la Școala de Poliție: Locuri disponibile, data limită și CONDIȚII pentru ÎNSCRIERE

Publicat

Tinerii care doresc să devină polițiști mai au la dispoziție aproape două luni pentru a se înscrie la concursurile de admitere în școlile de agenți de poliție. Data limită pentru înscriere este 15 noiembrie, iar concursurile vor avea loc în ianuarie 2020. În această perioadă, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba recrutează candidați pentru participarea la […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate