Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Marius Hațegan, noul vicepreședinte al Consiliului Județean Alba. 21 de consilieri au votat „Pentru”

Publicat

Marius Hațegan a fost ales joi în funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Alba, loc rămas liber după tragica moarte a lui Alin Cucui. În locul lui Hațegan, pentru locul de consilier județean a fost votată Iuliana Șarlea. 

Marius Hațegan a fost desemnat candidat pentru funcția de vicepreședinte a Consiliului Județean Alba, în urma ședinței biroului politic a Partidului Național Liberal  Alba, în data de 30 mai 2018.

Printre cei care și-au anunțat depunerea candidaturii s-a aflat și renumitul interpret de muzică populară Ionuț Fulea. Acesta se pare că nu a fost însă și preferatul organizației PNL Alba.

Decizia reprezentanților PNL a avut mai mult rol de recomandare, alegerea noului vicepreședinte fiind făcută în ședința ordinară a Consiliului Județean Alba unde așa cum era de așteptat cei de la PNL l-au ales pe Hațegan. Și PSD a venit cu o propunere în persoana lui Corneliu Mureșan.

Au fost 31 de voturi, din care 21 pentru Marius Hațegan și 10 împotrivă.

Componența acestuia este următoarea PNL – 19 mandate de consilier județeni, PSD – 10 mandate de consilieri județeni, ALDE – 2 mandate de consilieri județeni şi PMP – 2 mandate. PNL deține majoritatea, iar alegerea vicepreședintelui se face cu majoritate simplă.

Marius Hategan este secretar general al PNL și secretar al comisiei de amenajare a teritoriului, investiții și turism din cadrul CJ Alba. Potrivit termene.ro  este asociat (33,3%) și administrator al firmei SC “Oma Grup Instal SRL” (Lucrari de constructii a proiectelor utilitare pentru fluide)  și asociat (50%) și administrator la SC Adimar Proiect Instal SRL .

Potrivit declarației de avere din anul 2017, Hațegan deține două terenuri în Mihalț, unul moștenire și unul cumpărat, precum și o casă în aceeași localitate două apartamente, unul în Alba Iulia și unul în Cugir. Are declarat un autoturism Ford Fiesta și un tractor. Are conturi deschide în valoare de 276.201 lei și un credit de 100.000 de lei. Anul trecut a avut venituri de 138.702 de lei de la Oma Grup Instal, iar soția 55.580 de la D.S.V.S.A. Au mai încasat 48.000 de lei din chirii și 6.464 de la CJ.

VEZI: O listă sumară a contractelor pe care firma lui Marius Hațegan le-a avut cu statul

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Cristi

    joi, 31.05.2018 at 14:31

    BMW ul și Hyundaiul unde au dispărut? Trimit o poza cu ele în parcare la Păți ar?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax