Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ADMINISTRATIE

Marius Hațegan, noul vicepreședinte al Consiliului Județean Alba. 21 de consilieri au votat „Pentru”

Publicat

Marius Hațegan a fost ales joi în funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Alba, loc rămas liber după tragica moarte a lui Alin Cucui. În locul lui Hațegan, pentru locul de consilier județean a fost votată Iuliana Șarlea. 

Marius Hațegan a fost desemnat candidat pentru funcția de vicepreședinte a Consiliului Județean Alba, în urma ședinței biroului politic a Partidului Național Liberal  Alba, în data de 30 mai 2018.

Printre cei care și-au anunțat depunerea candidaturii s-a aflat și renumitul interpret de muzică populară Ionuț Fulea. Acesta se pare că nu a fost însă și preferatul organizației PNL Alba.

Decizia reprezentanților PNL a avut mai mult rol de recomandare, alegerea noului vicepreședinte fiind făcută în ședința ordinară a Consiliului Județean Alba unde așa cum era de așteptat cei de la PNL l-au ales pe Hațegan. Și PSD a venit cu o propunere în persoana lui Corneliu Mureșan.

Au fost 31 de voturi, din care 21 pentru Marius Hațegan și 10 împotrivă.

Componența acestuia este următoarea PNL – 19 mandate de consilier județeni, PSD – 10 mandate de consilieri județeni, ALDE – 2 mandate de consilieri județeni şi PMP – 2 mandate. PNL deține majoritatea, iar alegerea vicepreședintelui se face cu majoritate simplă.

Marius Hategan este secretar general al PNL și secretar al comisiei de amenajare a teritoriului, investiții și turism din cadrul CJ Alba. Potrivit termene.ro  este asociat (33,3%) și administrator al firmei SC “Oma Grup Instal SRL” (Lucrari de constructii a proiectelor utilitare pentru fluide)  și asociat (50%) și administrator la SC Adimar Proiect Instal SRL .

Potrivit declarației de avere din anul 2017, Hațegan deține două terenuri în Mihalț, unul moștenire și unul cumpărat, precum și o casă în aceeași localitate două apartamente, unul în Alba Iulia și unul în Cugir. Are declarat un autoturism Ford Fiesta și un tractor. Are conturi deschide în valoare de 276.201 lei și un credit de 100.000 de lei. Anul trecut a avut venituri de 138.702 de lei de la Oma Grup Instal, iar soția 55.580 de la D.S.V.S.A. Au mai încasat 48.000 de lei din chirii și 6.464 de la CJ.

VEZI: O listă sumară a contractelor pe care firma lui Marius Hațegan le-a avut cu statul


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Cristi

    joi, 31.05.2018 la 14:31

    BMW ul și Hyundaiul unde au dispărut? Trimit o poza cu ele în parcare la Păți ar?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ACTUALITATE

Un adăpost de animale din localitatea Ponor a fost cuprins de flăcări. Pentru stingerea focului intervin pompierii din Aiud

Publicat

pompieri-isu-incendiu-noaptea_3-e1540839254587

Un incendiu la un adăpost de animale din localitate Ponor a izbucnit sâmbătă seara, în jurul orei 23.00.  Potrivit ISU Alba, la fața locului au intervenit pompierii din Aiud cu două autospeciale de apă cu stingere și spumă.  Știre în curs de actualizare. 

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Târgul de Fete de pe Muntele Găina – cea mai cunoscută sărbătoare populară a românilor păstrată de sute de ani în județul Alba

Publicat

Târgul de Fete, cea mai mare și mai cunoscută sărbătoare populară din România, a debutat, sâmbătă, în comuna Avram Iancu, localitate aflată la poalele Muntelui Găina, urmând ca timp de două zile, în 20 și 21 iulie 2019, să aibă loc un program plin de manifestări.  Organizatorii au pregătit expoziții, târg al meșterilor populari, spectacole […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Averea lui Dan Barna, candidatul USR-PLUS la prezidențiale. Trei apartamente și mai multe conturi cu bani

Publicat

dan barna

Dan Barna, candidatul Alianței 2020 USR PLUS la alegerile prezidențiale, deține trei apartamente – unul în Bucureşti, de 97 mp, şi două în Sibiu, de 32,6 mp, respectiv 77 mp, alături de un teren de 1.252 mp în comuna Răşinari, tot în Sibiu. Potrivit declaraţiei de avere de pe site-ul Camerei Deputaţilor, pe care Dan Barna a […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Un artist din Alba Iulia, mai apreciat în Franța decât în România. 10 ani în Paris, prin ochii pictorului George Bodocan

Publicat

george bodocan

George Bodocan, artistul născut în Alba Iulia, dar stabilit de ani buni în Franța, a organizat o expoziție de pictură prin care face o retrospectivă a muncii și a vieții sale de artist în Paris. ”Refugiul / În căutarea soarelui”, însumează 10 ani de viață văzuți prin ochii pictorului albaiulian.  Ziarul francez La Nouvelle Republique i-a […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate