Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Marius Hațegan, președinte PNL Alba Iulia: Gabriel Pleșa ar putea concura la „Te vreau în partidul meu”. Promisiuni și minciuni

Publicat

”Marius Hațegan, președinte PNL Alba Iulia: Promisiunile pe care le faci în viață, oricui, că vorbim de colegi, prieteni, familie sau electorat sunt angajamente. Indiferent că lucrurile merg mai simplu sau mai greu!

Dacă imaginea politicianului care spune cât mai multe minciuni, cu fața și expresia cu care rostești doar adevăruri, ar fi singura probă într-un concurs „Te vreau în partidul meu”, atunci, Gabriel Pleșa ar fi deținătorul tuturor recordurilor.

E impresionant cât și cu ce s-a străduit actualul primar USR să convingă albaiulienii să-l voteze, iar pe alții să-l urmeze, și cu ce se laudă azi.

Pentru că, o simplă parcurgere a paginii sale de Facebook, ca să nu mai vorbim de raportul publicat pe mii de lei în ziar, nu include NICI MĂCAR O REALIZARE din toate promisiunile, ci doar frânturi de reușite din proiectele moștenite de la Hava și Moldovan.

S-a zbătut să vândă iluzia unei idei nobile, prin promisiunea unui nou spital! Nu există suficient detergent moral pe lume care să poată scoate pata unei asemenea șarlatanii electorale.

Pentru că nu poți, dacă ai suficientă conștiință, nici măcar să-ți treacă prin cap să te joci cu ceva atât de important pentru oameni, ca sănătatea.

Din fericire pentru albaiulieni, și nu numai, mai sunt puțini pași de făcut și întregul spital va fi complet modernizat. Iar acest mare proiect este o datorie pe care foștii colegi de partid ai primarului au dus-o la bun sfârșit.

A promis mii de locuri de parcare. A generat, în schimb, o gaură neagră în care s-au pierdut foarte multe locuri, pentru că nu și-a asumat posibile modificări asupra proiectelor de mobilitate.

Mai mult, șantierul care ar fi trebuit să aibă parte de un regim rapid de execuție, pentru că a presupus exproprieri, blocul Turturica transformat în parcare, a înghețat!

A promis locuri de muncă și zonă de dezvoltare economică. Din care dezvoltare economică, orașul s-a ales cu o datorie de 19 milioane de euro. În privința locurilor de muncă, a inițiat o strategie internațională prin care s-a cuplat la ambasada Rusiei, plecând după investitori, și un drum până-n Austria de unde s-a întors, ca întotdeauna, cu o minciună infirmată în presă de investitorul pomenit că ar deschide o fabrică.

Toate astea, în timp ce foștii colegi din PNL au reușit să susțină ridicarea unei noi fabrici Mercedes la Sebeș și multe alte investiții în județ.

Dacă tot s-a nimerit să fie, a picat în primărie în cel mai bun moment, cu bani lăsați, contracte semnate și toate condițiile pentru un start de invidiat. Cu ce ne-am ales?

În loc să avem casa gata, încă lucrăm la horn! Este pentru prima dată când Alba Iulia nu termină proiecte finanțate cu fonduri europene, la timp, în perioada alocată. Din municipiu în top absorbție, am ajuns în umilitoarea situație de a ne îndatora mutând povara pe nervii și buzunarul albaiulienilor!

Alba Iulia a ajuns campioana prelungirilor termenelor de implementare la proiectele lăsate de Hava și Moldovan, cu consecințe în haos în construcții, creșteri de cheltuieli suportate de albaiulieni (nu de UE), creșteri de preturi la materiale.

Ca să nu mai pomenim de faptul că instituții cu atribuții de control au descoperit și sancționat, în șantierele de mobilitate, muncă la negru, (prin asta punând sub semnul întrebării calificarea celor în cauză și calitatea lucrărilor), neconformități în execuție și deficiențe pe care actualul primar le-a vrut rapid îngropate sub asfalt.

Singura imagine care i-a adus cu adevărat o reputație imbatabilă este cea a omului care promite și nu face, se plânge și se victimizează, veșnic sfios și smerit, dar grăbit la tocat pe oricine nu e de acord cu el.

Sunt clare căile și drumurile pe care a apucat primarul Pleșa. E și mai clar însă, că atunci când l-au privit cum se depărtează mulți au simțit ceva. Azi, cu totul altceva.

Faptul că ai fost dispus să sacrifici alegerea unor oameni care te-au urmat sau au crezut în tine, inclusiv a foștilor colegi de partid, te face potrivit pentru o asemenea funcție?

Promisiunile pe care le faci în viață, oricui, că vorbim de colegi, prieteni, familie sau electorat sunt angajamente. Indiferent că lucrurile merg mai simplu sau mai greu, rămâi lângă cei în numele și pentru care ți-ai luat angajamentul!

Nu poți să te simți victorios într-o tabără și să urli pe toate gardurile că ai înfrânt două partide, ca să-ți cauți scăparea din necazuri exact de unde ai plecat.

Nu te apuci să vezi dacă e deschisă vreo ușă prin vecini, când ți-ai asumat calitatea de lider. Așa e decent și onorabil, așa se comportă un bărbat!”, a declarat Marius Hațegan într-un comunicat de presă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. pilu

    vineri, 17.11.2023 at 10:49

    Omule mi-a plăcut cum ai scris.Totuşi în stilu-ţi caracteristic nu te-ai lăsat până nu ai înserat nişte gogoşi PNL-iste, cu fabrica de la Sebeş şi mai ales cu realizările nemaipomenite ale lui Hava, care a reuşit în cinci ani să finalizeze un buncăr hitlerist, botezat piaţă. Mai sunt şi altele, dar cred că ai priceput. Oare ?

  2. Unul

    vineri, 17.11.2023 at 12:58

    Că actualul primar Pleșa e mult depășit de ceea ce reprezintă o funcție ca asta, e limpede ca lumina zilei. Aflatul în treabă fără rost e singurul lucru la care se pricepe. Acum vrea să stea crăcănat și cu un picior în psd. Bine! Dar că peneleala galbenă și umflată la gușă o să scoată orașul la lumină asta e o gogoașă la fel ca toate scoase pe goarnă de Ciucanez.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax