Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Marius Hațegan, secretar general PNL Alba: 60.000 de semnături strânse pentru Klaus Iohannis. Mulțumim locuitorilor din Alba

Publicat

Klaus Iohannis

Partidul Național Liberal mulțumește locuitorilor județului Alba pentru sprijinul acordat președintelui Klaus Iohannis în campania de strângere de semnături pentru alegerile prezidențiale din luna noiembrie a acestui an.

”În cadrul campaniei, care a debutat în data de 10 august, au fost strânse la nivel județean 60.000 de semnături, ceea ce arată aprecierea de care se bucură Președintele României, cel care a reprezentat în ultimii 5 ani garanția pentru o Românie apreciată de partenerii de la nivel european și transatlantic, fiind garantul normalității, echilibrului, performanței și lucrului bine făcut.

Marius Hategan

Partidul Național Liberal Alba, în frunte cu Mircea Hava și Ion Dumitrel, primarii, parlamentarii, aleșii noștri locali și județeni, cu toții îl susținem pe Klaus Iohannis pentru un nou mandat la cea mai înaltă funcție în stat. Mergem împreună cu Domnul Președinte spre o Românie normală, cu o justiție corectă și o guvernare responsabilă.

Președintele Iohannis va fi garantul unei guvernări mai bune, iar județul Alba, unde realizările administrației județene și administrațiilor locale conduse de primarii liberali arată că la noi faptele vorbesc, este un exemplu de dezvoltare în acest sens, un model care va fi transpus și la nivel național.

Depunerea candidaturii președintelui Klaus Iohannis la Biroul Electoral Central va avea loc vineri, 20 septembrie, la ora 12.00. Alături de dosarul de candidatură vor fi depuse și cele peste 2 milioane de semnături de susținere strânse la nivel național” au transmis reprezentanții PNL Alba, într-un comunicat de presă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax