Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Marius Hațegan, vicepreședintele Consiliului Județean Alba: Primul strat de asfalt, turnat pe Lotul 2 al Transalpinei de Apuseni

Publicat

A început turnarea primului strat de asfalt pe Lotul 2 al Transalpinei de Apuseni, a transmis vicepreședintele Consiliului Județean Alba, Marius Hațegan.

Acesta a transmis un comunicat de presă, legat de acest subiect.

”Am început în forță turnarea primului strat de asfalt pe Lotul 2 al Transalpinei de Apuseni, de la km 50 spre km 56.

Pe acest lot, în lungime de 35 km, se lucrează pe toată porțiunea, la consolidări, poduri, podețe si pregătire așternere asfalt.

În ceea ce privește lotul 1, în lungime de 43 km, acesta va fi finalizat la sfârșitul lunii octombrie, înainte de termenul final.

Lucrările pe lotul 1 sunt finalizate în proporție de 95%, ultima lucrare complexă care se execută în momentul de față fiind executarea de piloți forați pe o porțiune de 80 ml.

Termenul de finalizare pentru această lucrare este de 3 săptămâni.

Modernizarea DJ 107 I – Transalpina de Apuseni cea mai mare investiție pe un drum județean din România.

Drumul, în lungime de 78 km, face legătura între municipiul Aiud (Autostrada A10) și zona Bucium – Abrud (DN 74), traversând locuri cu semnificații și valențe unice.

Modernizarea acestui drum duce la dezvoltarea acestei zone frumoase din Alba, de-a lungul Transalpinei de Apuseni începând deja construcția a multor pensiuni și case de vacanță”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Anna

    joi, 21.09.2023 at 18:22

    Dar cu energia electrică ce facem,dle Hațegan?Zona Bucium -Mogos este cu probleme grave pe partea de energie electrică(și două săptămâni au stat fără lumină acei oameni,marea majoritate bătrâni și bolnavi).
    Se toarnă un pic de asfalt și E plina media de articole de la eveniment !!!
    De ce nu vorbește nimeni de problemele grave pe care le are acea zona(probleme cu energia electrică,lipsa semnalului la toți operatorii de telefonie mobila,lipsa cadre medicale care sa de a primul ajutor)etc …dar se toarnă asfalt..
    Domnilor jurnaliști ar trebui sa investigați un pic zona,poate descoperiți ceva interesant

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax