Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Marius Moga a dezvoltat o aplicație revoluționară bazată pe AI, alături de Sebastian Dobrincu, în SUA. Ce este Revocalize AI

Publicat

Marius Moga a dezvoltat, alături de Sebastian Dobrincu, o aplicație bazată pe Inteligența Artificială, capabilă să modifice și să personalizeze înregistrările audio.

Este vorba despre unstarup înființat de cei doi în SUA, cu scopul de a-i ajuta pe producătorii din domeniul muzical.

Dincolo de asta, aplicația poate fi și un instrument distractiv pentru oricine vrea să se audă cântând.

Cunoscutul compozitor din Alba Iulia a debutat și în lumea antreprenoriatului din industria tech în urmă cu un an.

Împreună cu antreprenorul Sebastian Dobrincu a dezvoltat Revocalize AI, un startup inovator care folosește tehnologia inteligenței artificiale pentru transformarea vocală.

Aplicația permite utilizatorilor să modifice și să personalizeze înregistrările audio, oferind noi posibilități atât pentru artiști, cât și pentru producătorii de muzică.

Moga a explicat că platforma eficientizează procesul de producție muzicală, economisind timp și resurse pentru artiști.

VIDEO: Artistul din Alba Iulia, Marius Moga, se lansează în cinematografie. A realizat prima co-producție a unui lung metraj

Cu această aplicație, producătorii de muzică pot compune pentru un anumit artist fără ca acesta să fie nevoit să vină în studio și în final pot asculta cum ar suna vocea artistului pe piesele respective.

Practic, se pot face probe pentru a vedea dacă o anumită melodie i se potrivește sau nu artistului respectiv, arzând câteva etape și, mai ales, economisind bani.

Concret, artistul nu mai trebuie să meargă în studio pentru a testa uneori sute de piese (în cazul artiștilor consacrați).

Pe baza simulărilor, pot fi selectate piesele potrivite și apoi poate fi înregistrată de artist în persoană doar piesa selectată și considerată potrivită.

”Produsul nostru utilizează învățarea automată pentru a crea voci sintetice foarte realiste care pot fi utilizate într-o varietate de aplicații creative, inclusiv în producția muzicală, publicitate, voiceovers, asistenți virtuali, utilizare medicală și multe altele” precizează cei doi antreprenori, în descrierea aplicației.

Cine este Sebastian Dobrincu, partenerul de afaceri al lui Marius Moga

Sebastian Dobrincu este un tânăr antreprenor în domeniul tehnologiei (născut în 30 august 1998), investitor și artist muzical stabilit în Los Angeles, California.

Este cunoscut mai ales pentru că a fost cel mai tânăr investitor din franciza Shark Tank (Imperiul Leilor) în peste 40 de țări.

Dobrincu a fost recunoscut ca fiind „Cel mai tânăr milionar self-made din Silicon Valley” și a fost inclus în Forbes „30 Under 30”.

În prezent, Sebastian este co-fondator al Revocalize.ai, alături de Marius.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Niță Nelu Costel

    miercuri, 05.06.2024 at 01:25

    salut Marius fami și mie o invitație

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax