Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Marius Moga, dezvăluiri despre familia sa: ”Ai mei au așteptat să reușesc. Acum îi înțeleg”

Publicat

Marius Moga

Marius Moga, unul dintre cei mai cunoscuți artiști și compozitori, a făcut, recent, dezvăluiri despre familia sa.

Spune că părinții lui lucrează în domenii care nu au legătură cu muzica.

„Tata e artist, în multe feluri, dar a fost director de televiziune și profesor de foto-video în Alba. E un businessman, dezvoltator și inovator excepțional, dar nu a făcut muzică niciodată.

Mama a lucrat în sistemul medical și e o fire empatică și boemă. Dar s-a tot vehiculat această idee conform căreia eu vin dintr-o familie de artiști. Nici vorbă.

Doar străbunicul meu a fost fondator și dirijor al unei orchestre de ciobani fluierași, la Șugag”, a spus Moga, potrivit dcnews.ro.

Moga: ”Ai mei au așteptat să reușesc. Acum îi înțeleg”

”Acum, eu și fratele meu ducem mai departe ideea de familie de artiști. Ai mei au așteptat să reușesc, ca să stea liniștiți cu meseria aleasă. Acum îi înțeleg. Am fost un copil singuratic și stăteam în camera mea, făcând muzică. Dar tata mi-a cumpărat echipamente de mic și m-a dus la pian, deși avea uneori nemulțumiri legate de „clienții mei”, artiști locali, care umpleau sufrageria. Pot să spun că, fără ei și fără reticența și provocarea lor anterioară susținerii, nu știu dacă drumul meu ar fi fost la fel”, a mai declarat Marius Moga, pentru viva.ro.

Moga mai spune că tatăl său a făcut multe lucruri pentru Alba Iulia și a avut multe meserii și roluri în societate.

”E cetățean de onoare al orașului. Am ajuns și eu, ani mai târziu, să dețin cheia orașului. Deschiderea vine din faptul că, născut în București, cu guvernantă, vedea viața cu alți ochi, mai deschiși, dincolo de orașul mic în care a ales să se stabilească, din dragoste pentru mama. Când îl vezi pe tatăl tău făcând ce nu face nimeni în jurul vostru, crezi că orice e posibil. Și îndrăznești mai mult”, a mai spus el.

Marius Moga este unul dintre jurații noii emisiuni „SuperStar” România, de la Pro TV.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax