Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Marius Nicoară renunță la nominalizarea pentru funcția de subprefect de Alba, pentru ”o greșeală reprobabilă” de acum zece ani

Publicat

Avocatul Marius Nicoară, nominalizat de USR PLUS pentru postul de subprefect de Alba, a decis să renunțe la această funcție, potrivit unui comunicat de presă  transmis miercuri seară. Acesta spune că a luat decizia din cauza unui incident de acum zece ani, pentru care spune că a plătit la momentul respectiv. 

Comunicatul lui Marius Nicoară:

”Am luat, în această seară, o decizie grea, dar necesară. După o discuție cu colegii din USR Alba, am decis să îmi retrag candidatura pentru funcția de subprefect al județului. Este o decizie matură și corectă, pe care am analizat-o serios împreună cu colegii și cu apropiații mei.

Motivul pentru care am decis să mă retrag este că, în urmă cu 10 ani, am comis o greșeală reprobabilă: sub impulsul tinereții, am refuzat să mă supun recoltării de probe biologice.

Pentru această faptă, pe care nu doresc să mi-o scuz, am plătit, la vremea respectivă, și apoi am fost reabilitat din punct de vedere legal. În prezent, cazierul meu judiciar este curat și nu am interdicția de a ocupa o funcție publică.

Totuși, din cauza acestei fapte, care ar putea produce un prejudiciu de imagine partidului din care fac parte, am decis să îmi retrag candidatura pentru funcția de subprefect.

Am luat această decizie și din respectul pe care îl am față de instituțiile statului și față de funcția de subprefect, o demnitate publică de importanță deosebită.

Le mulțumesc colegilor din USR Alba pentru încrederea acordată și îi asigur că decizia mea este pentru a apăra valorile în care noi, toți cei din USR, credem.

Le mulțumesc și tuturor celor care, în ultimele zile, mi-au transmis mesaje de susținere și îi asigur că voi rămâne un om la fel de implicat în schimbarea în bine a județului nostru. Sunt însă un om care cred în principii și valori, iar pe acestea îmi fundamentez și decizia luată.

Îi doresc succes colegului care va fi nominalizat pentru funcția de subprefect și îl asigur că, în cazul în care va avea nevoie, îi voi oferi tot sprijinul meu.

Cu deosebit respect, avocat Marius Nicoară” a transmis acesta.

UPDATE: Poziția președintelui USR Alba, Beniamin Todosiu

”Biroul Județean nu a știut de condamnarea respectivă, el semnând ca toți ceilalți colegi o declarație cum ca nu are antecedente penale.

Mâine seară vom propune persoanele care vor fi înaintate către Biroul Național pentru validare.

Îmi pare rău pentru el este un om harnic și de treabă însă, în politica, greșelile trecutului se plătesc.

Personal am strâns semnături și m-am zbătut pentru inițiativa FăraPenali să reușească și avem în USR PLUS suficienti oameni care pot să ocupe aceea poziție.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. albaiulian

    miercuri, 03.02.2021 at 21:59

    Frate lasa minciunile ca in momentul in care ai fost prins de politisti erai de-a dreptul MANGA ! Din cauza asta ai si refuzat sa ti se recolteze probe biologice, crezand ca o sa scapi. Nu stiu de unde draq v-au gasit #rezitentii dar ati devenit un partid „DOAR CU PENALI IN FUNCTII PUBLICE” !!!

  2. pilu

    joi, 04.02.2021 at 12:49

    De era PNL-ist nici nu se gandea la asa ceva.Ca acolo este o cloaca de habarnisti, de te si miri de unde naiba i-au gasit.

  3. ioan trifan

    vineri, 05.02.2021 at 10:38

    Decizia de renuntare,GRESITA,aduceati un plus ,mare pacat
    Simplul fapt ca recunoasteti greseala veche,denota caracter puternic si moralitate,pozitiv
    numai la noi,daca un om greseste odata ,plateste toata viata.
    George Bush junior,a avut probleme serioase si a condus America in criza atentatelor,foarte bine.
    Moralitatea e buna,dar ,ce e prea mult,strica.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax