Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Marius Zinca, numit în funcția de subprefect al județului Alba. Detașare temporară de la Agenţia Naţională pentru Achiziţii Publice

Publicat

UntitledMarius Zinca a fost numit în funcția de subprefect al județului Alba, potrivit unor surse MAI. Acesta nu a preluat încă funcţia oficial, dar cel mai probabil formalitatea va fi făcută în următoarele zile, după ce decizia va fi publicată în Monitorul Oficial.

Noul subprefect nu provine din zona politică. Acesta completează astfel conducerea apolitică a Prefecturii Alba, după ce Mihaela Albu, o persoană din afara sferei politice, a fost numită în funcția de prefect în urmă cu mai puțin de o lună.

Marius Zinca este din Alba Iulia, a absolvit Colegiul Național „Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia, a urmat Universitatea de Drept din Oradea și are un master în Marketing, Audit și Expertiză Contabilă la Universitatea „Vasile Goldiș” din Arad.

În perioada ianuarie 2011 – iulie 2012 a șeful Direcției Generale a Finanțelor Publice Alba. De asemenea, timp de 6 luni, până în ianuarie 2013, a fost șef al Vămii Alba. După reorganizarea ANAF, a lucrat în cadrul compartimentului din Alba al Agenţiei Naţionale pentru Achiziţii Publice, până în prezent.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Guvernului, „s-au făcut (…) numiri de prefecți privind exercitarea cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, a funcției publice de prefect al județului Hunedoara de către domnul Ungur Valer, iar o altă hotărâre (…) privind exercitarea cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, a funcției publice de subprefect al județului Alba de către domnul Zincă Marius”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. No comment

    miercuri, 28.09.2016 at 19:46

    Pai nenea asta este in PNL toata ziua. In special la toate Revelioanele si petrecerile aferente. Apolitic? Sa fim seriosi. Competentele sunt discutabile

  2. Raul

    miercuri, 28.09.2016 at 21:32

    „Din afara sferei politice ” …… chiar ne credeți prosti pe toți ??? Dacă nu este din sfera politica cum a ajuns sa fie propus ? Si-a depus cv-ul la MAI si gata ? Sa fim serioși si sa lăsam gargara ieftina.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax