Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Marius Zinca, numit într-una dintre cele mai înalte funcții din sistemul de finanțe al României: secretar general adjunct al MF

Publicat

Albaiulianul Marius Zinca este noul secretar geneal adjunct al Ministerului Finanțelor Publice. Acesta este numit temporar, pe o perioadă de șase luni, printr-o decizie a prim-ministrului Ludovic Orban. 

Aceasta este una dintre cele mai înalte funcții în sistemul de finanțe al României, ocupate de un economist din județul Alba.

Marius Zinca a mai fost subprefect de Alba. Acesta este din Alba Iulia, a absolvit Colegiul Național „Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia, a urmat Universitatea de Drept din Oradea și are un master în Marketing, Audit și Expertiză Contabilă la Universitatea „Vasile Goldiș” din Arad.

În perioada ianuarie 2011 – iulie 2012 a fost șeful Direcției Generale a Finanțelor Publice Alba. De asemenea, timp de 6 luni, până în ianuarie 2013, a fost șef al Vămii Alba. După reorganizarea ANAF, a lucrat în cadrul compartimentului din Alba al Agenţiei Naţionale pentru Achiziţii Publice, până în prezent.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Titi

    marți, 17.03.2020 at 13:31

    Vai de noi!! Cei care l cunosc sunt sigur ca mi inteleg consternarea.Suntem pierduti ,daca astia sunt ultimii disponibili.

  2. pilu

    marți, 17.03.2020 at 20:34

    Mai tata, dar mare pila ai putut avea !!! Oricum finantele in Romania sunt la pamant, si acolo vor ramane cu specii d’astea.
    Oricum, bine ca ati informat.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax