Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

MARŢI: 11 localităţi din zona Blaj, fără APĂ din cauza unor lucrări la reţea. Furnizarea va fi întreruptă 24 de ore

Publicat

Marţi, 26 august, 11 localităţi din zona Blaj vor fi afectate de întreruperi ale furnizării apei potabile, din cauza unor lucrări la reţea. Reprezentanţii Apa CTTA estimează că reluarea alimentării cu apă este posibilă într-un interval de 24 de ore, însă avertizează că pot apărea depăşirii ale parametrilor de turbiditate şi fier.

În data menţionată, de la ora 4.00, se întrerupe furnizarea apei potabile din aducţiunea generală Dn 600 mm, tronson SP Galda – rezervoare Blaj, care subtraversează liniile CFR în zona municipiului Blaj.

De această întrerupere vor fi afectaţi numai consumatorii din localităţile care nu dispun de rezervoare de acumulare: Crăciunelu de Jos, Bucerdea Grânoasă, Sâncel, Iclod, Lunca Târnavei, Şona, Căpâlna de Jos, Glogovăţ, Valea Lungă, Lodroman, Lunca.

Potrivit Apa CTTA, la punerea în funcţiune a conductei şi reluarea furnizării apei pot apărea depăşiri ale parametrilor turbiditate şi fier. În această situaţie, va fi necesară spălarea conductelor până la încadrarea în parametrii de calitate, procedură efectuată de angajaţii companiei.

În primele ore de la reluarea furnizării la parametrii normali ai apei, se recomandă să nu utilizaţi apa pentru băut sau în scopuri alimentare.

foto: arhivă

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax