Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Marți, 31 octombrie: „Jungla TéVé”, spectacol de teatru pentru toate vârstele, la Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș

Publicat

Marți, 31 octombrie 2023, la Centrul Cultural „Lucian Blaga” din Sebeș, de la ora 18.00, va avea loc spectacolul de teatru „Jungla TéVé”.

Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș vă invită la un eveniment cultural cu totul special, spectacolul Jungla TéVé, o producție a Teatrului Dramaturgilor Români București, în regia lui Gigi Căciuleanu, cu actorii Lari Giorgescu și Alina Petrică, un proiect cultural cu protagoniști care sunt în centrul atenției presei de profil.

Reprezentația va avea loc marți, 31 octombrie 2023, de la ora 18.00, în sala de evenimente „Radu Stanca” a Centrului Cultural „Lucian Blaga” Sebeș.

Un spectacol inedit, afirmă regizorul Gigi Căciuleanu, fără referințe geografice ori temporale bine determinate, ba chiar dimpotrivă: ar trebui să poată fi perceput ca fiind situat în orice spațiu și timp.

„Un spectacol care se adresează celor care dacă după reprezentație ar dori să continue să observe jungla, s-ar înarma cu o cameră de luat vederi și ar ieși în stradă sau s-ar închide undeva înăuntru, până la insuportabil, cu aceleași persoane… ca să proiecteze, apoi, ceea ce a filmat, pe „ecranul” propriului său univers -TéVé.

„Jungla TéVé”, un spectacol pentru toate vârstele

”Nu ratați această ocazie de a vă bucura de o experiență teatrală memorabilă, într-un decor plin de aventură și surprize.

Veniți în jungla noastră și pregătiți-vă să fiți captivați de farmecul Junglei TéVé!”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Centrului Cultural „Lucian Blaga” Sebeș.

Spectacolul durează 1 oră și 15 minute (fără pauză), este potrivit pentru toate vârstele și va oferi oportunitatea de a învăța și de a vă bucura în același timp.

Este o experiență culturală pe care tinerii nu o vor uita prea curând și care poate stârni curiozitatea și interesul lor pentru arta spectacolului.

Avem speranța că veți da curs invitației noastre și vă stăm la dispoziție pentru informații la numărul de telefon: 0372-930929 sau la adresa de email: contact@cclbsebes.ro”, au mai transmis reprezentanții Centrului Cultural „Lucian Blaga” din Sebeș.

sursa foto: Facebook / Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax