Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Marți, 7 noiembrie: Presiune scăzută la apa potabilă în Ocna Mureș și alte două localități

Publicat

Locuitorii din Ocna Mureș și alte două comune sunt anunțați că marți, 7 noiembrie, se vor efectua lucrări de cuplare a noii aducțiuni în orașul Ocna Mureș. Astfel, este posibil să apară probleme de presiune a apei potabile.

SC APA CTTA SA ALBA informează consumatorii că marți, 7 noiembrie 2023, în intervalul orar 07.00-19.00,  se vor efectua lucrări de cuplare a noii aducțiuni în orașul Ocna Mureș, (supratraversarea râului Mureș). Lucrările fac parte din contractul „AB3-CL1- Reabilitare aducțiune SP Galda – Teiuș – Aiud – Ocna-Mureș”, în valoare de 61.290.604,93 lei, fără TVA, cofinanțat din Fondul de Coeziune în cadrul Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM), 2014-2020.

„Aducem la cunoștință consumatorilor că, pe durata intervenției, pot apărea probleme de presiune ale apei potabile, atât în orașul Ocna Mureș cât și în comunele Noșlac și Unirea.

De asemenea, în zilele următoare încheierii lucrărilor pot exisata depășiri ale parametrului turbiditate, caz în care îi sfătuim pe locuitori să folosească apa numai în scopuri menajere, până la reglementarea situației.

Eventualele perturbații și zonele în care apar acestea trebuie semnalate imediat la numărul de telefon: 0258-870509 în vederea intervenției”, au transmis reprezentanții Apa Ctta.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax