Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

MARȚI: „Concert de Colinde”, la Câmpeni. Spectacol susținut de interpreți renumiți de folclor și grupuri de colindători

Publicat

Afis CâmpeniLa sala de evenimente „Regal” din localitatea Câmpeni va avea loc marți, 22 decembrie, începând cu orele 18.00, evenimentul intitulat „Concert de Colinde”. Spectacolul este susținut de ansamblul folcloric al județului Alba condus de dirijorul Alexandru Pal și de soliștii ansamblului Roxana Reche, Floricica Moga, Dorina Narița, Maria Filimon și Cătălin Hașa.

Alături de ei vor colinda pentru locuitorii Munților Apuseni Corul „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” al bisericii ortodoxe din Câmpeni, grupul de colindători „Tradiții” din Abrud, grupul „Primavera” din Alba Iulia și renumiții interpreți de folclor Leontina Fărcaș însoțită de grupul Muguri de Tezaur și Nicolae Furdui Iancu însoțit de Tudor Furdui Iancu și formația „Crai Nou”. 

Spectacolul este organizat de Consiliul Județean Alba și Centrul de Cultură Augustin Bena Alba.

Citește și MESAJE de CRĂCIUN 2015. Urări de Sărbători pentru cei dragi. 150 de Mesaje de Crăciun. SMS pentru rude, colegi, șefi sau prieteni

Intrarea la eveniment este liberă și este cadoul oferit în prag de sărbători de către Consiliul Județean Alba pentru toți locuitorii Munților Apuseni. 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax