Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

MARȚI: Concurs de drifturi pe zăpadă pentru amatorii de senzații tari, în premieră la Arena Platoș din Păltiniș

Publicat

concurs drifturi arena platos

Complexul de schi și snowboard Arena Platoș din Păltiniș va găzdui în premieră marți, 15 ianuarie, un concurs de drifturi pe zăpadă pentru amatori. 

Citește și STAREA PÂRTIILOR la Şureanu, Arieşeni şi Arena Platoş din Păltiniş. Sezonul continuă cu zăpadă din abundență

Plăcute de mulți, periculoase pentru cei mai mulți, drifturile sunt visul oricărui șofer. Specialitate a șoferilor de curse și a amatorilor de cai putere, drifturile sunt un derapaj controlat al autoturismului iar pe zăpadă sunt și mai spectaculoase decât pe asfalt. Însă, această manevră auto este sancționată de legislație pe drumurile publice, în afara competițiilor organizate.

Pentru că a căzut zăpadă din belșug în ultimele săptămâni iar temperaturile extrem de scăzute au înghețat solul, parcarea complexului de schi și snowboard Arena Platoș Păltiniș a devenit perfectă pentru organizarea unei asemenea competiții.

În premieră în complexul de schi și snowboard de la Păltiniș, concursul de drifturi pe zăpadă pentru amatori va fi organizat marți, 15 ianuarie, de la ora 19:00, în parcarea complexului. Participanții vor trebui să parcurgă două tururi de traseu cronometrate, urmând ca ordinea finală să fie stabilită de timpii realizați.

Traseul va fi realizat din balize pentru siguranța șoferilor. Atingerea și/ sau ratarea unei balize duce la penalizarea concurentului.

În funcție de mașină, concurenții se pot înscrie în una dintre cele trei categorii de concurs:

  • tracțiune integrală 4×4,
  • tracțiune față 2×4.
  • tracțiune spate 2×4.

Înscrierile în concurs se fac exclusiv online până marți, 15 ianuarie, la ora 14:00, utilizând acest formular. Taxa de înscriere în concurs este de 100 de lei iar câștigătorii vor fi premiați de către organizatori.

Concursul se adresează tuturor tipurilor de autoturisme, indiferent de tracțiune. Numărul maxim de participanți este de 30.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax