Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

MARȚI: Concurs de drifturi pe zăpadă pentru amatorii de senzații tari, în premieră la Arena Platoș din Păltiniș

Publicat

concurs drifturi arena platos

Complexul de schi și snowboard Arena Platoș din Păltiniș va găzdui în premieră marți, 15 ianuarie, un concurs de drifturi pe zăpadă pentru amatori. 

Citește și STAREA PÂRTIILOR la Şureanu, Arieşeni şi Arena Platoş din Păltiniş. Sezonul continuă cu zăpadă din abundență

Plăcute de mulți, periculoase pentru cei mai mulți, drifturile sunt visul oricărui șofer. Specialitate a șoferilor de curse și a amatorilor de cai putere, drifturile sunt un derapaj controlat al autoturismului iar pe zăpadă sunt și mai spectaculoase decât pe asfalt. Însă, această manevră auto este sancționată de legislație pe drumurile publice, în afara competițiilor organizate.

Pentru că a căzut zăpadă din belșug în ultimele săptămâni iar temperaturile extrem de scăzute au înghețat solul, parcarea complexului de schi și snowboard Arena Platoș Păltiniș a devenit perfectă pentru organizarea unei asemenea competiții.

În premieră în complexul de schi și snowboard de la Păltiniș, concursul de drifturi pe zăpadă pentru amatori va fi organizat marți, 15 ianuarie, de la ora 19:00, în parcarea complexului. Participanții vor trebui să parcurgă două tururi de traseu cronometrate, urmând ca ordinea finală să fie stabilită de timpii realizați.

Traseul va fi realizat din balize pentru siguranța șoferilor. Atingerea și/ sau ratarea unei balize duce la penalizarea concurentului.

În funcție de mașină, concurenții se pot înscrie în una dintre cele trei categorii de concurs:

  • tracțiune integrală 4×4,
  • tracțiune față 2×4.
  • tracțiune spate 2×4.

Înscrierile în concurs se fac exclusiv online până marți, 15 ianuarie, la ora 14:00, utilizând acest formular. Taxa de înscriere în concurs este de 100 de lei iar câștigătorii vor fi premiați de către organizatori.

Concursul se adresează tuturor tipurilor de autoturisme, indiferent de tracțiune. Numărul maxim de participanți este de 30.


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: „Mugurii Crucii Roşii”. Preşcolari din Sebeş şi Petreşti au participat la un concurs de educaţie pentru sănătate

Publicat

Zeci de copii de la 9 grădiniţe din Sebeş şi Petreşti au participat, miercuri, la concursul „Mugurii Crucii Roşii”, organizat de Crucea Roşie Română Filiala Alba, în colaborare cu Şcoala gimnazială „Mihail Kogălniceanu” Sebeş. Concursul s-a adresat copiilor preşcolari, pentru formarea deprinderilor de igienă personală şi însușirea cunoștințelor privind educația pentru sănătate. Anul acesta, la […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Românii cred că România se îndreaptă într-o direcţie greşită, dar sunt mai optimişti privind Europa. Sondaj INSCOP

Publicat

sondaj inscop

Un sondaj național realizat de INSCOP Research în martie relevă că românii sunt mai pesimiști în ceea ce privește direcția propriei țări și mai optimiști față de cea a Europei. 72,8% dintre români consideră că direcția în care se îndreaptă România este greșită. Un procent de 17,8% este de părere că direcția în care merge […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: “Micii Ecologiști ai Cetății”. Zeci de preşcolari din Alba au dovedit că sunt prieteni ai naturii

Publicat

micii ecologisti

Zeci de copii de la 17 grădiniţe din judeţul Alba au participat miercuri la a cincea ediţie a concursului “Micii Ecologiști ai Cetății”. Micuţii au avut de trecut prin trei probe: cea a costumelor confecționate din materiale reciclare, cea de întrebări și răspunsuri despre ecologie şi proba practică, în care fiecare echipaj a confecționat o […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Vizita Papei la Blaj: Semnificaţia beatificării celor şapte episcopi, pe Câmpia Libertăţii

Publicat

campia libertatii episcopi beatificare

În 2 iunie, pe Câmpia Libertăţii de la Blaj Papa Francisc va oficia ceremonia de beatificare a şapte episcopi greco-catolici uciși în România între anii 1950 – 1970. Despre semnificaţia momentului a vorbit şi Pr. Prof. Dr. Cristian Rus, de la Capela Arhiereilor din Blaj. “Momentul de beatificare de pe Câmpia Libertății din Blaj trebuie […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate