Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

MARȚI: Concurs de drifturi pe zăpadă pentru amatorii de senzații tari, în premieră la Arena Platoș din Păltiniș

avatar

Publicat

concurs drifturi arena platos

Complexul de schi și snowboard Arena Platoș din Păltiniș va găzdui în premieră marți, 15 ianuarie, un concurs de drifturi pe zăpadă pentru amatori. 

Citește și STAREA PÂRTIILOR la Şureanu, Arieşeni şi Arena Platoş din Păltiniş. Sezonul continuă cu zăpadă din abundență

Plăcute de mulți, periculoase pentru cei mai mulți, drifturile sunt visul oricărui șofer. Specialitate a șoferilor de curse și a amatorilor de cai putere, drifturile sunt un derapaj controlat al autoturismului iar pe zăpadă sunt și mai spectaculoase decât pe asfalt. Însă, această manevră auto este sancționată de legislație pe drumurile publice, în afara competițiilor organizate.

Pentru că a căzut zăpadă din belșug în ultimele săptămâni iar temperaturile extrem de scăzute au înghețat solul, parcarea complexului de schi și snowboard Arena Platoș Păltiniș a devenit perfectă pentru organizarea unei asemenea competiții.

În premieră în complexul de schi și snowboard de la Păltiniș, concursul de drifturi pe zăpadă pentru amatori va fi organizat marți, 15 ianuarie, de la ora 19:00, în parcarea complexului. Participanții vor trebui să parcurgă două tururi de traseu cronometrate, urmând ca ordinea finală să fie stabilită de timpii realizați.

Traseul va fi realizat din balize pentru siguranța șoferilor. Atingerea și/ sau ratarea unei balize duce la penalizarea concurentului.

În funcție de mașină, concurenții se pot înscrie în una dintre cele trei categorii de concurs:

  • tracțiune integrală 4×4,
  • tracțiune față 2×4.
  • tracțiune spate 2×4.

Înscrierile în concurs se fac exclusiv online până marți, 15 ianuarie, la ora 14:00, utilizând acest formular. Taxa de înscriere în concurs este de 100 de lei iar câștigătorii vor fi premiați de către organizatori.

Concursul se adresează tuturor tipurilor de autoturisme, indiferent de tracțiune. Numărul maxim de participanți este de 30.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ȘTIREA TA - Evenimentele nu se întâmplă doar în fața reporterilor profesioniști. Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite să vadă și alții ceea ce tu ai trait "live". Poți trimite prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

loading...
loading...
Publicitate

ACTUALITATE

Turişti răniţi pe pârtiile de la Domeniul Schiabil Şureanu. Au suferit fracturi la membre

avatar

Publicat

smurd

Doi turiști au fost răniți sâmbătă pe pârtiile de la Domeniul Schiabil Șureanu, unul cu fractură la un picior, iar celălalt la umăr. „La punctul de lucru SMURD Șureanu în cursul zilei de astăzi au fost înregistrate 2 intervenții. Un pacient cu fractură tibie stângă, care a fost predat echipajului SMURD Sebeș (sosit la întâlnire […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Radarele poliţiei pot rămâne ascunse, decizie a Curții Constituționale

avatar

Publicat

Radarele poliţiei pot rămâne ascunse. Curtea Constituţională a considerat întemeiate argumentele agenţilor şi anume că presemnalizarea aparatelor radar şi montarea lor doar pe maşini inscripţionate ar creşte numărul morţilor pe şosele. Modificările aduse sunt contrare și prevederilor din Constituție privind dreptul la viață și la integritatea fizică și psihică. Se consideră că obligativitatea acestei presemnalizări […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Președintele Klaus Iohannis, la schi în Munții Șureanu. S-a fotografiat cu turiștii

avatar

Publicat

Iohannis la schi

Nu mai este o noutate că președintele Klaus Iohannis este un pasionat al sporturilor de iarnă, în special al schiului, și nu ratează nici o ocazie de a ajunge pe pârtie la Domeniul Schiabil Șureanu. Adepții acestei zone se întâlnesc cu el destul de des. Așa s-a întâmplat și sâmbătă când președintele a fost din […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Măsuri mai drastice împotriva gripei, aplicate în spitale și școli. Două cazuri, confirmate în județul Alba

avatar

Publicat

spital campeni

Spitalele şi şcolile au primit ordin să aplice măsuri drastice ca să oprească răspândirea gripei, asta după ce boala a luat 19 vieți. Situaţia este gravă, o recunoaşte chiar ministrul Sănătăţii, care spune că România este în pragul epidemiei de gripă. „Situația este foarte gravă în acest moment, numărul cazurilor confirmate a depășit cazurile estimate. […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate