Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

MARŢI: Conferința Regională a Comunicatorilor REGIO la Alba Iulia după șase ani de implementare a POR

Publicat

Agentia pentru Dezvoltare Regională Centru organizează, marți, începând cu ora 10.30, la sala de conferințe de la Hotel Parc din Alba Iulia, Conferința Regională privind implementarea Programului Operațional Regional- Reuniunea Comunicatorilor Regio din Regiune Centru. Scopul acestei întâlniri este promovarea brandului REGIO, dar și a impactului pe care îl asigură fondurile nerambursabile alocate Regiunii Centru, prin Programul Operațional Regional, în cadrul proiectelor derulate pentru dezvoltare regională, pe baza finanțărilor Uniunii Europene.

După șase ani de implementare a Programului Operational Regional la nivelul Regiunii Centru,  vor fi analizate datele oficiale ale programului la nivel regional. Pe parcursul întâlnirii se discută despre tehnicile și metodele de promovare a brandului REGIO și vor fi dezbătute acţiunile de informare derulate pentru a sublinia impactul pozitiv al fondurilor europene asupra dezvoltării regionale în județele Regiunii Centru.

Camelia TOMA

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax